Вадим Пудзирей: “Сподіваємося, що американські гравці нам допоможуть”

Вадим Пудзирей: “Сподіваємося, що американські гравці нам допоможуть” 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу “Старий Луцьк” – “БІПА”: 

Томас Стейсі, форвард БК “Старий Луцьк”:

– Я думаю, що ми зіграли хорошу гру, але не змогли дотиснути в останніх двох чвертях. Ми не дуже добре зіграли на своїх позиціях, що і стало головною причиною поразки.

Володимир Журжій, головний тренер БК “Старий Луцьк”.

– Хороша гра була, але команда з Одеси в кінці зіграла більш дисципліновано. Вони скористалися нашими помилками і забрали те, що ми самі віддали.

Нам не вистачає гравців. У нас проблеми в задній лінії. Не тільки в кінці гри, а взагалі. Коли через 5 фолів сів Коцько, то сталося загострення проблем. Звичайно, у нас є досвідченні гравці, але вони не мають робити таких помилок.

Коли буде повернення Алтухова? Я не знаю, він також і лікар не знає. Ніхто не дає ніяких прогнозів, коли його травма залікується. Ми взяли його на перший бабл, через це сталося загострення. Вирішили, щоб лікувався. Він лікується. Я не знаю, коли він повернеться.

До завтрашньої гри нам, звичайно, треба відновитися фізично. Психологічно буде зробити важче. Дві ганебні поразки від “Дніпра” і “Будівельника”, де ми потрапили під каток. Сьогодні мали шанси на перемогу. Якби дисципліновано, спокійно приймали холоднокровні рішення, то забрали б цю гру. Але сталася низка помилок в останні дві хвилини, тому і програли.

Олександр Рябчук, захисник БК “БІПА”:

– Нарешті ми перервали цей жахливий момент, коли гра за грою ми програємо. Сьогодні була, не знаю, можливо, хімія. У захисті особливо. У нашій грі мені багато чого не сподобалося у нападі, але у захисті зіграно було. Дякую хлопцям. Ми перемогли саме захистом. Вдалося зробити багато перехоплень. Коли могли зламатися, то влучили важливі кидки.

Перевага Луцька у 6 очок за 2 хвилини до кінця? Думки були такі: “О ні, знову це? Ні, сьогодні не може бути, що ми програємо знову”. Нам хотілося грати до останнього і перемогти.

Вадим Пудзирей, головний тренер БК “БІПА”:

– Гра сподобалася глядачам, була напруга до останньої секунди. Ви бачите, що ми маємо проблеми і в задній, і в передній лінії. Через це нас “штормить”.

У нас немає зіграності. Ми розраховуємо на американських хлопців, сподіваємося, що вони нам допоможуть як в задній лінії, так і в передній. Подяка хлопцям, що вони боролися до кінця.

“Луцьк” – непогана команда, яка підсилилися Мусієнком і американським бігменом.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.