В роздягальні “Чикаго” стався конфлікт між гравцями після поразки на старті сезону НБА

В роздягальні "Чикаго" стався конфлікт між гравцями після поразки на старті сезону НБА 1 - basket.com.ua

Гравці “Чикаго Буллз” влаштували конфлікт після першої поразки в сезоні від “Оклахома-Сіті Тандер” (104:124) на домашній арені.

Головний тренер “Буллз” Біллі Донован після гри сказав, що коли він увійшов сьогодні до роздягальні, гравці вже “сперечалися і сварилися”. Донован запитав, чи не хочуть вони, щоб він вийшов, щоб вони самі залагодили конфлікт. Гравці відповіли “так”, і тренер покинув роздягальню.

“Вирішення конфліктів є ключовим моментом для команди цього сезону. Це не було великою сваркою – гравці не кричали один на одного”, – сказав Донован.

Захисник “Чикаго” Зак Лавін висловив невдоволення, що у другій половині команда зовсім не викладалася на паркеті. Лавін показав точність 4 з 16 з гри та здійснив 4 втрати (16 очок, 4 підбирання, 3 передачі).

Центровий “Чикаго” Нікола Вучевич поділився подробицями конфлікту.

“Думаю, добре, що так сталося. Це було потрібно. Це були звичайні обговорення того, що має змінитись. Нічого особливого, ніяких сутичок, нічого такого. Просто дуже конструктивний діалог. Мабуть, це один із перших випадків за весь час мого перебування тут, коли все пройшло в такому тоні. І це було справді необхідно”, – сказав Вучевич.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.