В “Бостоні” вибачилися перед “Чикаго” за навмисні фоли для виходу в плей-оф внутрішньосезонного турніру НБА

В "Бостоні" вибачилися перед "Чикаго" за навмисні фоли для виходу в плей-оф внутрішньосезонного турніру НБА 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Бостон Селтікс” Джо Маззулла після матчу внутрішньосезонного турніру НБА проти “Чикаго Буллз” (124:97) вибачився перед колегою Біллі Донованом та центровим суперників Андре Драммондом.

Для виходу в плей-оф внутрішньосезонного турніру “Селтікс” потрібно було виграти з різницею “+23” і вище. Гравцям “Бостона” довелося навмисно фолити на Драммонді в четвертій чверті, щоб досягти мети.

Маззулла обговорював ситуацію з Донованом у паузі гри, а після фінальної сирени вибачився перед ним. Він також попросив дозволу поговорити з Драммондом, щоб вибачитися.

“Я вибачився перед ними. Просто це була найкраща можливість досягти поставленої мети”, – заявив Маззулла.

“Якщо чесно, це було трохи дивно, хай нашою основною метою сьогодні і було здобути перемогу, що ми й зробили. Нам довелося зосередитись на різниці. Було досить непросто, тому що баскетбольні матчі не повинні грати таким чином. Важливо шанувати свого суперника”, – сказав форвард “Селтікс” Джейлен Браун.

 

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1859

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.