У Німеччині заарештовано ще трьох підлітків у зв’язку з убивством Володимира Єрмакова

У Німеччині заарештовано ще трьох підлітків у зв'язку з убивством Володимира Єрмакова 1 - basket.com.ua
У Німеччині заарештували ще трьох підлітків у зв’язку з убивством українського 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова.
Про це повідомляє DW з посиланням на німецьких правоохоронців.
Як повідомили 16 лютого в німецькій поліції і прокуратурі, йдеться про 14-річного німця грецького походження з Херне і двох сирійців віком 14 і 15 років із Гельзенкірхена. Їх підозрюють у співучасті в убивстві 17-річного українця.
Головним підозрюваним у вбивстві слідство, як і раніше, вважає 15-річного німця турецького походження, якого заарештували 11 лютого, наступного дня після скоєння злочину.
Ввечері 10 лютого Володимир Єрмаков отримав смертельні ножові поранень на вокзалі в німецькому Оберхаузені. В автобусі дорогою на вокзал у Єрмакова і його товариша по команді Артема Козаченка виник словесний конфлікт з іншими молодими людьми. Після виходу з автобуса на вокзалі на баскетболістів напали. Лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко, який також отримав ножові поранення, перебуває в реанімації, пише DW.
0

Автор публікації

Офлайн 6 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 751

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.