“Це ганьба Євроліги”. Мотеюнас виступив з жорсткою тирадою після матчу “Монако” в Белграді

"Це ганьба Євроліги". Мотеюнас виступив з жорсткою тирадою після матчу "Монако" в Белграді 1 - basket.com.ua

Центровий “Монако” Донатас Мотеюнас розкритикував суддівство у матчі 12-го туру регулярного чемпіонату Євроліги з “Партизаном” (85:89).

На останній хвилині при “+2” на користь “Партизана” судді не зафіксували порушення у сербського клубу, коли Мотеюнас кидав із трисекундної, що викликало невдоволення у гравця. Взявши підбір за 20,5 секунд до сирени, гравці “Партизана” з запізненням перевели його на половину суперника. Пі Джей Дозьєр все ще володів м’ячем на своїй половині за 12 секунд до кінця, що є порушенням правила 8 секунд.

Одразу після того, як Дозьєр зробив передачу на Алена Смаїлагіча, на тому сфолив Мотеюнас. За це литовцю виписали неспортивний фол.

“Грали вп’ятьох проти вісьмох. Так, я дійсно сказав це. Ганьба Євроліги. Те, що трапилося, є вкрай неприємною подією для Євроліги. Ніколи в своїй кар’єрі я не говорю про суддів та їх погані рішення, але в нашому матчі всі ці рішення приймалися одне за одним. У нас зовсім недавно була домашня гра, в якій відбулася схожа ситуація – ми повідомили про вісім спірних епізодів, шість із них виявилися помилками. Мені дуже цікаво, скільки помилок буде виявлено цього разу. Це ганьба для турніру. Таке суддівство – ганьба Євроліги”, – заявив Мотеюнас.

Пізніше Мотеюнас залишив коментар про суддівство у соцмережах: “Хтось повинен переглянути цю гру. Занадто багато свистків в одну сторону у ключовий момент”, – написав центровий.

Гравці “Монако” Джарон Блоссомгейм, Альфа Діалло, Меттью Стразель та Джон Браун підтримали Мотеюнаса і також критично відгукнулися про суддівство в Белграді.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.