“Це додає мені енергії”: Артем Пустовий отримав нагороду MVP “Обрадойро” за підсумками грудня

“Це додає мені енергії”: Артем Пустовий отримав нагороду MVP “Обрадойро” за підсумками грудня 1 - basket.com.ua

Українець Артем Пустовий став MVP грудня “Обрадойро”. Центровий отримав 41,9% голосів. Друге місце посів Томас Скрабб – 39,9%. Джордан Ховард став третім – 18,2%.

Це додає мені більше енергії та впевненості, щоб продовжувати працювати та допомагати команді.

Я думаю, що завжди можу грати краще. Я знаю, що мені потрібно покращити деякі моменти в моїй грі, такі як підбирання або блокування, але я працюю, щоб досягти цього.

Кожна гра — це нова гра. Проти “Гранади” я намагався викластися на максимумі, як і в попередньому матчі. Добре завжди грати на одному рівні і не бути не нестабільним. Я намагаюся ставати кращим щодня, тому що це добре для мене та для команди.

У відповідальні моменти за дві-три хвилини ми робимо дуже багато втрат. Ми повинні навчитися контролювати гру, особливо коли рахунок такий близький. Ми повинні більше працювати над своїм інстинктом вбивці і намагатися вигравати з перевагою в 20 або 40 очок.

Перемога над “Тенеріфе”? Хоч ми відставали на десять очок у перерві, ми не здалися . У другій половині ми боролися, ми грали в хороший баскетбол, ми були терплячими, ми грали з розумом і спокоєм, щоб здобути перемогу.

Шермадіні важливий для “Тенеріфе”. Якщо ми це зупинимо, нам буде легше, але у “Тенеріфе” чудовий склад. Ми повинні добре підготуватися до гри цього тижня і бути готовими зіграти сорок дуже важких хвилин проти дуже фізичної команди“, – сказав Пустовий.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7353

2 думки про ““Це додає мені енергії”: Артем Пустовий отримав нагороду MVP “Обрадойро” за підсумками грудня

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.