“Це брудна гра”. “Маямі” звинуватили у намірі спеціально травмувати головну зірку “Бостона”

"Це брудна гра". "Маямі" звинуватили у намірі спеціально травмувати головну зірку "Бостона" 1 - basket.com.ua

“Бостон Селтікс” перемогли “Маямі Хіт” (114:94) в матчі плей-офф НБА (114:94, 1-0 в серії).

За хвилину до сирени гравець “Маямі” Калеб Мартін жорстко влетів в форварда “Селтікс” Джейсона Тейтума, що багатьма було сприйнято за намір умисне травмувати головну зірку суперника.

“Ерік Споельстра взяв  тайм-аут при -16 за півтори хвилини до кінця матчу Через тридцять секунд відбувся цей момент. Мені це здається сумнівним. Ви так граєте проти найкращого баскетболіста суперників? Мені це не сподобалося. На мою думку, це брудна гра. Я думаю, Мартіна слід дискваліфікувати. Це брудна гра. Так робити не можна. Просто подумайте про це. НБА – це зіркові гравці. Ідея перемоги у чемпіонаті полягає в тому, що ваші зіркові гравці мають залишатися здоровими”, – заявив колишній гравець “Бостона” Браян Скалабрін.

Тейтум при цьому не став звинувачувати “Маямі”.

“Це фізична гра проти фізичної команди. Таке буде траплятися. Мабуть, це не востаннє, коли мене так б’ють у цій серії”, – сказав Тейтум.

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.