Суперзірка НБА втратив шанси на сезонні нагороди через травму в першій половині матчу

Суперзірка НБА втратив шанси на сезонні нагороди через травму в першій половині матчу 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Денвер Наггетс” Джамал Мюррей втратив шанси отримати сезонні нагороди НБА, оскільки не зміг дограти матч регулярного чемпіонату НБА проти “Маямі Хіт” (103:97) через травму гомілкостопа в першій половині.

Нове правило НБА про 65 ігор для отримання нагороди передбачає, що гравці зіграють як мінімум 65 матчів в регулярному чемпіонаті, причому не менше 20 хвилин у 63 з них і не менше 15 хвилин ще у двох. Мюррей пропустив 16 ігор і може дістатися відмітки 65 зіграних матчів, але проти “Маямі” він провів на паркеті 14 хвилин, ще раніше він також один раз не добирався до відмітки 15 хвилин. Таким чином, на сезонні нагороди Джмал претендувати не зможе, навіть якщо швидко відновиться.

Мюррей набирає у середньому 20,5 очка і робить рекордні в кар’єрі 6,3 передачі за 31,2 хвилини у 44 матчах (усі у стартовому складі) цього сезону. Його відсотки влучань із гри (47,9%) та триочкових (42,3%) також є найкращими показниками у кар’єрі. Він потрапити в збірну сезону, що підвишило б суму його максимального контракту у випадку продовження.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1830

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.