Стали відомі нові подробиці скандалу з Джошем Гідді і неповнолітньою дівчиною

Стали відомі нові подробиці скандалу з Джошем Гідді і неповнолітньою дівчиною 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Оклахома-Сіті Тандер” Джош Гідді познайомився з неповнолітньою дівчиною Лів Кук, з якою, ймовірно, вступив у інтимні стосунки в нічному клубі. Як повідомляє Herald Sun, дівчина обманом проникла до закладу, збрехаючи про свій вік.

Гідді припинив стосунки з дівчиною наступного ж дня, коли дізнався про її реальний вік. Кук та її родина жалкують про те, що сталося, і відчувають свою провину перед Гідді. Ця ситуація може негативно позначитися на кар’єрі баскетболіста. Дівчина та її сім’я не мають відношення до появи у мережі матеріалів, після яких історія стала публічною. Вони також не хочуть співпрацювати із поліцією, яка вивчає питання.

Раніше анонімні облікові записи звинуватили 21-річного австралійця в інтимних відносинах з неповнолітньою, яка проживає в Каліфорнії. Фотографії та відео Гідді з дівчиною поширилися у мережі.

НБА розпочала розслідування справи. Гідді відмовився коментувати ситуацію і продовжує виходити на майданчик у матчах ліги.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.