“Сіксерс” і “Бакс” з топ-новачками після дедлайну, Лень проти чемпіона: прев’ю матчів НБА 10 лютого

"Сіксерс" і "Бакс" з топ-новачками після дедлайну, Лень проти чемпіона: прев'ю матчів НБА 10 лютого 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Атланта»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (30-20) програвала майже всі матчі після втрати Джоела Ембііда через травму. Перед дедлайном «Сіксерс» виміняли Бадді Хілда і розсталися з Патріком Беверлі, а також деякими гравцями ротації. Команда Ніка Нерса стала трохи краще в нападі, однак ефект від переходу Хілда навряд чи буде моментальним. «Атланта» (22-29) залишила в складі Деджонте Мюррея, навколо якого було багато спекуляцій. «Хоукс» на чолі з Треєм Янгом і Мюрреєм продовжать боротьбу за плей-ін в Східній конференції. У підопічних Квіна Снайдера є непогані шанси здолати «Філадельфію», яка в даний момент є дуже вразливою.

«Бостон» – «Вашингтон»
Початок: 02:30

«Бостон» (39-12) лідирує в НБА, тому суттєвих перестановок перед дедлайном не здійснював. «Селтікс» покинули деякі резервісти (Ламар Стівенс, Делано Бентон), Святослав Михайлюк в їх число не ввійшов. Поповнили склад команди Джо Маззулли Ксавьєр Тіллман і Джейден Спрінгер, але в цілому нічого не змінилося: Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей, Деррік Вайт і надалі задаватимуть тон на паркеті. «Вашингтон» (9-41) зберіг Кайла Кузму, Таюса Джонса, Джордана Пула. «Візардс» виміняли Рішона Холмса, віддавши Деніела Геффорда. Команда Брайана Кіфа продовжить «зливати» сезон і має майже нульові шанси на успіх в Бостоні.

«Торонто» – «Х’юстон»
Початок: 02:30

«Торонто» (18-33) обміняв Денніса Шрьодера на Спенсера Дінвідді, якого відразу відрахував. «Репторс» ясно дали зрозуміти, що збираються ще більш активно «зливати» залишок сезону. Скотті Барнс, Якоб Пелтль, Ар Джей Барретт працюватимуть в основному на особисту статистику. «Х’юстон» (23-27) не був активним перед дедлайном. «Рокетс» на чолі з Альпереном Шенгюном, Фредом Ванвлітом і Діллоном Бруксом намагатимуться потрапити в плей-ін Західної конференції. Команда Іме Удоки дуже погано грає на виїзді, тому ризикує оступитися навіть проти невмотивованого аутсайдера.

«Мілвокі» – «Шарлотт»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (33-19) має баланс 1-5 після призначення Дока Ріверса на посаду головного тренера. «Бакс» перед дедлайном виміняли Патріка Беверлі, який допоможе в захисті, хоча зірки команди Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард останнім часом регресували в атакуючій ефективності також. «Шарлотт» (10-40) обміняв Гордона Хейворда і Пі Джей Вашингтона. В «Хорнетс» перейшли Тре Менн, Давіс Бертанс, Васіліє Міцич, Грант Вільямс і Сет Каррі. Команда Стіва Кліффорда продовжить «зливати». Конкретно в даний момент є мінімальні шанси, що «Шарлотт» як мінімум створить певні проблеми кризовому «Мілвокі».

«Сакраменто» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (29-21) бореться за пряму путівку в плей-офф на Заході. «Кінгз» майже нічного не міняли перед дедлайном. В команду перейшов центровий Робін Лопес, але його контракт викуплять і він не стане конкурентом за хвилини для Олексія Леня і Джавейла Макгі. Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс і Кіган Мюррей продовжать виконувати лідерські функції в «Сакраменто». «Денвер» (36-16) взагалі не проявляв ніякої активності. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер претендують на лідерство в конференції. «Наггетс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Лейкерс» (114:106). Втома може завадити команді Майка Мелоуна найкращим чином виступити в столиці Каліфорнії.

«Лейкерс» – «Нью-Орлеан»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (27-26) проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Денвером» (106:114). Позиції «Лос-Анджелеса» в зоні плей-ін суттєво не похитнулися, однак Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел перебувають не в оптимальному функціональному стані. «Нью-Орлеан» (30-21) постарається цим скористатися. Лідери «Пеліканс» Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем здобули 4 перемоги поспіль і мали пару днів на відпочинок, щоб нормально підготуватися до виїзду в Лос-Анджелес.

0

Автор публікації

Офлайн 36 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.