Сергій Корабльов: “Нам би не завадив легіонер, щоб хлопці брали з нього приклад”

Сергій Корабльов: “Нам би не завадив легіонер, щоб хлопці брали з нього приклад” 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу “Старий Луцьк” – “Кривбас”:

Олександр Бречка, форвард “Кривбаса”:

Важко коментувати такі матчі. Хочеться, по-перше, вибачитися перед нашими вболівальниками, які дивляться наші матчі, переживають. Так, не вистачає досвіду, майстерності, але потрібно перекривати ці моменти бажанням своїм, більше віддаватися. Головне, робити висновки з поразок і намагатися не допускати їх.

Найбільший контраст між Вищою та Суперлігою? Швидкість прийняття рішень, сама гра, інші гравці. За кожну помилку в нападі швидко прилітає “до каси твоєї”. Не вистачає досвіду нам, треба перемикатися на більш дорослий баскетбол. Будемо вчитися та боротися.

Дуже складно знаходити в собі мотивацію, але треба зібратися, почати доводити, що ти вартий Суперліги, ігрового часу та місця на майданчику.

Сергій Корабльов, головний тренер “Кривбаса”: 

– Які враження? Та що тут коментувати, коли на майданчику була тільки одна команда. Можливо, там в четвертому періоді, щось хотіли ми. Ми повинні розуміти: виходиш на майданчик – показуй боротьбу з самого початку. У нас перші хвилина-дві була, але далі не знаю, чому так команда себе показала, але вже п’ята гра… Треба якось перемикатися з одного баскетболу на інший.

У нас є план на гру і його треба виконувати, але щось не виходить. Бачите, важко нам якось перелаштовуватися під час гри, коли у команди нічого не виходить. Будемо працювати.

Хочу вибачитися перед вболівальниками. З кожною грою будемо робити висновки. Думаю, що зробимо їх в позитивний бік. Завтра у нас важка гра, але ми зберемося і покажемо себе інакше.

Чи присутня втома після вчорашньої гри? Звісно. У нас Бібіков травмувався. Ротація невелика. Звичайно, це не виправдання для хлопців, які були на майданчику. Ми готуємося до трьох ігор. Звичайно, можливо, у Луцька ротація побільше, але нічого страшного тут немає, нам самим треба бути у фокусі. 

Травма Бібікова? Поки що не знаю, але, думаю, завтра він грати не буде. 

Погана реалізація? Ми повинні перелаштуватися на іншу швидкість. Я не думаю, що це психологія, це більше майстерність гравців. Нам треба працювати, адже по іншому ніяк.

Підсилення команди? Плани є. Ви бачите, що організація гри лише на 10-15%. Гравці такого рівня, що їм поки що важко. Думаємо, на цим. Зараз будемо грати українцями, а далі побачимо. Можливо, збудуємо кістяк на майбутній сезон. Не можемо зараз запросити легіонерів. Нам зараз би не завадив перший номер легіонер, щоб хлопці брали з нього приклад, вчилися, щоб він був лідером. 

Сергєйчик? Так, він мій граючий асистент. Коли він на паркеті, то простіше, хоч якась організація є.

Кирило Панфілов, захисник “Старого Луцька”:

“Кривбас” – дебютант Суперліги. Я вважаю, що ми здобули чисту перемогу, з запасом. Вітаю вболівальників. 

Рівень суперника? Все одно були помилки, наш тренер був незадоволений деякими моментами. Але ті моменти, які ми готували в захисті, спрацювали і дали нам цю перевагу майже в 20 очок. 

Високий тиск на суперника? Ми плануємо грати так і надалі. Це буде наш стиль гри на цей сезон. Ми фізично готові до цього. У нас пристойна лава запасних, всі готові до цього.

Чому за 7 хвилин четвертої чверті набрали лише 3 очка? Я думаю, це не ми розслабилися, а суперник відчув впевненість, сам трохи розслабився, адже вони дебютанти і через це сковані.

Володимир Журжій, головний тренер “Старого Луцька”: 

Задоволений результатом, задоволений першими трьома чвертями. У четвертій хлопці, напевно, передчасно розслабилися. Єдине, що пригнічує – ми програли підбір. Будемо готуватися до завтрашньої гри з “Дніпром”. 

Такий результат нам дав активний захист. У нас є 11 гравців – всі вони готові грати. У нас не маленька ротація, ми використовуємо широку ротацію, намагаємося за рахунок цього грати більш агресивно. Всі отримали свій шанс, отримали шанси себе показати в цій грі.

Бібіков? Напевно, підвернув ногу. Хай лікується хлопець. Звичайно, його не вистачило “Кривбасу”. У нас також немає Григорія Алтухова – у нього травма. Ми вирішили його залишити, щоб він долікувався.

Прогрес Томаса? Дуже позитивний хлопець, вихований, враження від нього позитивні. Він дуже легко вписався у колектив. Адаптувався досить непогано. Я вважаю, що його найкращі матчі ще попереду. Він ще не показує свій найкращий баскетбол. 

0

Автор публікації

Офлайн 13 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7452

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.