Сергій Корабльов: “Ми не можемо змінити команду за два тижні чи за місяць”

Сергій Корабльов: "Ми не можемо змінити команду за два тижні чи за місяць" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Кривбас»

Дмитро Мартинов, захисник «Кривбасу»:

– Провели кращу першу чверть, друга була рівною. Через повітряну тривогу дуже важко грати, але це реалії. Повинні до цього пристосовуватися. Збився темп гри. Після великої перерви не забили свої кидки, провалились у захисті, підсіли. Різниця -20 – результат на табло. Важка гра. Вважаю, що результат закономірний. Ми провалилися у захисті, це головне. Нас не вистачило на другу половину. Важко, коли набрали темп і тут годинна перерва. Маємо, що маємо. Треба грати.

Сергій Корабльов, головний тренер «Кривбасу»:

– В якийсь момент подобалося, що стали мінятися в кращу сторону. Не було дурних втрат, боролися, грали непогано, все йшло за планом. Але ми повинні догравати кожний момент. Матч складається з 40 хвилин, а не 25-30. Починаємо шукати якісь виправдання з сиреною. Але всі в однакових умовах. Після сирени вийшли, провалилися і не впоралися в захисті. Не зрозуміло, чому так. Повернулися з -10, контролювали деякі моменти, а потім провалилися. Даємо забивати легкі м’ячі і не можемо зафолити. Це не баскетбол. Програвати можна по-різному. Навіть з різницею -20, але в боротьбі проти вищої класом команди. Агафонов не грав, ми були в грі, але потім команда розвалилася. Так не можна робити. При цьому багато чого сподобалось. «Мавпи» – досвідчена гарна команда.

Треба рухатися далі. У нас чотири поразки. Ми не можемо змінити команду за два тижні чи за місяць. Потрібен час. Уже хлопці додають з кожною грою. В другій половині було менше боротьби. В першій підібрали 11 разів на чужому щиті, в другій все навпаки. «Мавпи» не зупинилися. Молоді хлопці в них виходять, а ми незрозуміло куди дивимося. Змазана кінцівка. Не зупиняємося, рухаємося далі. Повинні боротися зі «Старим Луцьком». Хотілося, щоб в графі перемог було 1 чи 2. Все залежить від нас. Граємо, а потім провал. Повинні захищатися. Бігти назад, робити розумні фоли в центрі майданчика, а не давати забивати легкі м’ячі і три очкові з фолами. Треба догравати матч до кінця. Програвати можливо по різному. Наші снайпери поки що не можуть знайти свою гру, над цим теж треба працювати. Дуже багато роботи. Думаю, що будемо додавати з кожною грою.

Ілля Упир, захисник «Черкаських Мавп»:

– Почали не дуже. Змазали багать дальніх кидків та з-під кільця. Потім почалась тривога. Було важно сконцентруватися через 40-хвилинну перерву, але потім вийшли і грали в захисті. Скіра забив близько 10 очок з-під кільця, а суперники змазали свої триочкові. Ми побігли у швидкий відрив та забили свої кидки. Після тривоги збили ритм, стали свіжішими, відпочили 40 хвилин. Вважаю, що тривога позитивно вплинула.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Важка гра. Друга половина після сирени була трішки легше. Але в цілому важка гра, не все виходило з ігрового плану. +20 на табло, але рахунок не по грі. Передсезонка трохи пішла в інший бік. З мого погляду буде необ’єктивно критикувати когось. Від кожного хотілося б кращої гри, але продовжуємо працювати, готуємося до наступної гри. Чому не грав Агафонов? Моє рішення, без коментарів. Реакція легіонерів на повітряну тривогу? Для них це досвід і щось нове, загалом немає якоїсь паніки.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.