Рання гра Янніса і Лілларда, битва кращих команд Заходу: прев’ю матчів НБА 20-21 січня

Рання гра Янніса і Лілларда, битва кращих команд Заходу: прев'ю матчів НБА 20-21 січня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Мілвокі»
Початок: 22:00

«Детройт» (4-37) – команда, яка демонструє найгірший результат в НБА. «Пістонс» нещодавно переграли в гостях «Вашингтон», тому очікувати сенсації від підопічних Монті Вільямс найближчим часом навряд чи варто. Боян Богданович, Осар Томпсон, Айзея Стюарт мають особливо мало шансів проти контендера рівня «Мілвокі» (28-13) на чолі з Яннісом Адетокумбо і Деміаном Ліллардом. Основне завдання «Бакс» – не допустити надмірної недооцінки суперника, щоб уникнути зайвих проблем на паркеті.

«Вашингтон» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (7-33) ні на що не претендує в нинішньому сезоні. «Візардс» виміняли з «Детройта» Марвіна Беглі, який в дебютній грі набрав 20 очок і 11 підбирань. Тим не менш, команда Веса Ансальда більш конкурентоспроможною не стала. «Сан-Антоніо» (7-34) є таким же безнадійним аутсайдером. «Сперс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Шарлотт» (120:124). Віктор Вембаньяма гру пропустив. Це значить, що Грег Попович випустить його в Вашингтоні. Вірогідність перемоги «Сперс» трохи підвищується, але в цілому шанси в цій парі приблизно 50 на 50.

«Шарлотт» – «Філадельфія»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (9-30) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Сан-Антоніо» (124:120). «Хорнетс» перервали серію з 6 поразок, тому Террі Розір, Ламело Болл, Майлз Бріджес. Пі Джей Вашингтон, Брендон Міллер зараз можуть розслабитися. «Філадельфія» також вийде на паркет на наступний день після гри з «Орландо» (124:109). Можливо, головний тренер «Сіксерс» НІк Нерс побереже Джоела Ембііда, але Тобіас Харріс, Келлі Убре, Тайріз Максі навіть без домінуючого центрового все одно матимуть непогані шанси здолати аутсайдера.

«Атланта» – «Клівленд»
Початок: 02:30

«Атланта» (18-23) здобула три перемоги поспіль, що дозволило підопічним Квіна Снайдера закріпитися в зоні плей-ін Сходу. «Хоукс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Маямі» (109:108). Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей втомилися, що є вагомим фактором на користь «Клівленда» (24-15)  «Кавальєрс» здобули 6 перемог поспіль. Айзек Окоро, Джарретт Аллен, Каріс Леверт, Донован Мітчелл, Макс Струс мали три дні на відпочинок і підготовку до гри з «Хоукс», що є хорошою основою для продовження вдалої серії командою Джей Бі Бікерстаффа.

«Нью-Йорк» – «Торонто»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (25-17) і «Торонто» (16-26) декілька тижнів тому провели масштабний обмін. «Нікс» отримали О Джи Анунобі, віддавши «Репторс» Іммануїла Квіклі та Ар Джей Барретта. Обидві сторони поки задоволені результатами угоди. «Нью-Йорк» виграв 8 з 10 матчів після переходу Анунобі і став більш ефективним в захисті. «Торонто» не ставив ціль бути конкурентоздатним і збирав активи на перспективу. Канадський клуб позбавився ще й від Паскаля Сіакама, якого на днях відправили в «Індіану». «Репторс», скоріш за все, будуть «зливати» залишок сезону. Перемога команди Дарко Раяковича на «Медісон Сквер Гарден» малоймовірна.

«Міннесота» – «Оклахома»
Початок: 03:00

«Міннесота» (30-11) і «Оклахома-Сіті» (28-13) лідирують в Західній конференції. «Тімбервулвз» значно відірвуться від «Тандер» у випадку перемоги в особистій зустрічі і навпаки дозволять конкуренту впритул наблизитися, якщо програють. Лідери «Міннесоти» Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс на початку січня переживали певний спад, але вже подали кризу. Натомість останнім часом менш впевнено почали виглядати молоді зірки «Тандер» Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен і Джейлен Вільямс. Фактор домашнього паркету також є вагомою перевагою «Тімбервулвз».

«Х’юстон» – «Юта»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (19-21) випав з зони плей-ін Західної конференції після серії поразок під час турне по Сходу. Вдома «Рокетс» грають більш впевнено. Повернення після травми Діллона Брукса суттєво допомагає команді Іме Удоки. «Юта» (22-21) оступилася в попередній грі з «Оклахома-Сіті» (129:134), але в цілому Лаурі Маркканен, Коллін Секстон, Джон Коллінз, Джордан Кларксон йдуть домінуючим ходом по турнірній дистанції (12 перемог в останніх 15 матчах). «Джаз» цілком по силам здобути позитивний результат в Техасі, хоча це буде не так вже й легко.

«Чикаго» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Чикаго» (20-23) спокійно почуває себе в зоні плей-ін Сходу. «Буллз» на тиждень втратили через травму Зака Лавіна, але Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Кобі Вай повинні демонструвати пристойний рівень і без нього. «Мемфіс» (15-26) має серйозні проблеми з кадрами. Ротація «Гріззліз» звузилася до 10 гравців через травми. Серед стабільних лідерів команди здоровими залишаються лише Джарен Джексон і Люк Кеннард. В Чикаго підопічним Тейлора Дженкінса буде дуже важко розраховувати на перемогу.

0

Автор публікації

Офлайн 22 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1865

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.