Рання гра топ-команд в Лос-Анджелесі, “Сакраменто” проти “Денвера”: прев’ю матчів НБА 2-3 грудня

Рання гра топ-команд в Лос-Анджелесі, "Сакраменто" проти "Денвера": прев'ю матчів НБА 2-3 грудня 1 - basket.com.ua

«Кліпперс» – «Голден Стейт»
Початок: 23:00

«Кліпперс» і «Голден Стейт» зіграють вдруге поспіль. «Ворріорз» переграли «Лос-Анджелес» (120:114) в першому протистоянні на власному паркеті. На виїзді команді Стіва Керра буде складніше. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін повинні дуже постаратися, щоб ще раз перекидати Джеймса Хардена, Кавая Ленарда, Рассела Вестбрука і Пола Джорджа.

«Шарлотт» – «Міннесота»
Початок: 00:00

«Шарлотт» (6-11) без травмованого Ламело Болла несподівано здолав «Бруклін» (129:128) в минулому матчі. Скоріш за все, лідери «Хорнетс» Террі Розір, Майлз Бріджес і Гордон Хейворд не зможуть продовжити вдалу серію. «Міннесота» (14-4) – лідер Західної конференції. Втрата Ентоні Едвардса через травму є серйозною проблемою для «Тімбервулвз», але Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс, Майк Конлі, Нікейл Александер-Вокер здатні впоратися з «Шарлотт» навіть без топ-скорера.

«Бруклін» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Бруклін» (9-9) застряг в середині турнірної таблиці Східної конференції, що цілком влаштовує підопічних Жака Вона. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Ніколас Клекстон, Кемерон Джонсон навряд чи здатні боротися за пряму путівку в плей-офф, але при цьому вони достатньо талановиті, щоб не «зливати». «Орландо» (14-5) має серію з 9 перемог. «Меджик» їдуть в гості до «Нетс» з наміром продовжити її. Францу Вагнеру, Паоло Банкеро, Коулу Ентоні і компанію може завадити втома, оскільки підопічні Джамала Мозлі проведуть «бек-ту-бек» після зустрічі з «Вашингтоном» (130:125).

«Маямі» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Маямі» переграв «Індіану» (142:132) у попередній грі. Джиммі Батлер (36 очок, 10 підбирань), Хайме Хакес (24 очок), Джош Річардсон (19 очок) стали кращими в «Хіт». Тайріз Халібертон (44 очки, 10 передач), Обі Топпін (25 очок) і Брюс Браун (15 очок) відзначилися у «Пейсерз». Гості мають очевидні проблеми в захисті, якими «Маямі» цілком здатен ще раз скористатися.

«Мілвокі» – «Атланта»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (13-6) розчарував у попередній гостьовій грі з «Чикаго» (113:120 ОТ). Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Брук Лопес повернулися додому з наміром реабілітуватися перед фанатами «Бакс». «Атланта» (9-9) поки не довела здатність демонструвати стабільність на довгій дистанції. У вдалий день Трей Янг, Деандре Хантер і Деджонте Мюррей можуть влаштувати апсет «Бакс», хоча поразка «Хоукс» у Вісконсині все-таки є більш вірогідним сценарієм.

«Чикаго» – «Нью-Орлеан»
Початок: 03:00

«Чикаго» (6-14) без травмованих Зака Лавіна і Демара Дерозана здолав «Мілвокі» (120:113 ОТ). Нікола Вучевич (29 очок, 10 підбирань, 6 передач), Кобі Вайт (23 очки, 7 передач) і Айо Досунму (14 очок, 6 передач) чудово себе проявили в складі «Буллз». Склалося враження, що команда Біллі Донована стала більш згуртованою в обмеженому складі. «Нью-Орлеан» (11-9) не планує втрачати очки в Чикаго, але Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем і Йонас Валанчюнас можуть зіткнутися з труднощами на паркеті. «Пеліканс» не повинні недооцінювати проблемного, але все ще достатньо талановитого суперника.

«Даллас» – «Оклахома»
Початок: 04:00

«Даллас» (11-7) проведе «бек-ту-бек» після домашньої гри з «Мемфісом» (94:108). Лука Дончич не грав через народження дитини, тому «Маверікс» виглядали безпомічно на паркеті. Кайрі Ірвінг (10 очок) провалився, а Грант Вільямс (16 очок, 8 підбирань), Деррік Джонс (16 очок), Сет Каррі (12 очок) і Джош Грін (10 очок) належним чином не підстрахували зіркового захисника. «Оклахома-Сіті» (12-6) мала день повноцінного відпочинку для підготовки до матчу в Техасі. Лідери «Тандер» Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен і Джош Гідді постараються скористатися втомою та невиразністю господарів.

«Фінікс» – «Мемфіс»
Початок: 04:00

«Фінікс» (11-8) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Денвером» (111:119). Кевін Дюрант, Юсуф Нуркич, Грейсон Аллен і Ерік Гордон знову вимушені грати без травмованих Девіна Букера і Бредлі Біла. «Санз» в обмеженому складі не впоралися з «Наггетс», але «Мемфіс» (5-13) підопічним Френка Вогеля здолати під силу.  «Гріззліз» також проведуть «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Далласа» (108:94). Дезмонд Бейн, Джейлен Науелл, Санті Альдама і компанія навряд чи влаштують ще одну сенсацію. Підопічним Тейлора Дженкінса може не вистачили сил і, перш за все, мотивації.

«Юта» – «Портленд»
Початок: 04:30

«Юта» (6-13) знаходиться в турнірній таблиці нижче «Портленда» (6-12). Це свідчить про абсолютний провал «Джаз», які з солідним складом виглядають на рівні «зливних» аутсайдерів. Команда Вілла Харді втратила через травму Лаурі Маркканена, але й з ним не вражала якісною грою. «Трейл Блейзерс» влаштовують перебудову навколо молодих Скута Хендерсона і Шейдона Шарпа. Мотивація підопічних Чонсі Біллапса низька, хоча навіть в такому стані вони здатні здолати кризову «Юту».

«Сакраменто» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (10-7) постарається реабілітуватися перед власними фанатами за поразку від «Кліпперс» (117:131) в минулому матчі. Лідери «Кінгз» Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Малік Монк і Харрісон Барнс відпочивали три дні, на відміну від їх колег з «Денвера» (14-6). «Наггетс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Фінікса» (119:111). Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Макйл Портер накопичили чимало втоми, яка може завадити кращим чином проявити себе в столиці Каліфорнії.

«Лейкерс» – «Х’юстон»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (11-9) завершили 4-матчеве турне з результатом 2-2. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Расселл повертають в Лос-Анджелес, де не збираються часто втрачати очки. «Х’юстон» (8-8) в цілому демонструє якісний баскетбол. Молоді Альперен Шенгюн, Джабарі Сміт, Джейлен Грін чудово взаємодіють з досвідченими Діллоном Бруксом і Фредом Ванвлітом, але у підопічних Іме Удоки є серйозна слабкість – жахлива гра на виїзді (0-7). «Рокетс» залишаються єдиною командою НБА, яка в цьому сезоні ще не знала радості перемог на чужому майданчику.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.