Ранні ігри Леброна, Дюранта і Янніса, “Голден Стейт” проти “Денвера”: прев’ю матчів НБА 25-26 лютого

Ранні ігри Леброна, Дюранта і Янніса, "Голден Стейт" проти "Денвера": прев'ю матчів НБА 25-26 лютого 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Мілвокі»
Початок: 20:00

«Філадельфія» (33-23) намагається втриматися на плаву без травмованого Джоела Ембііда. «Сіксерс» награють в складі нещодавно придбаних Кайла Лоурі і Бадді Хілда, які поступово знаходять спільну мову з Тайрізом Максі, Келлі Убре і Тобіасом Харрісом. «Мілвокі» (36-21) теж адаптується до вимог нового головного тренера Дока Ріверса. Поки що у Янніса Адетокумбо, Деміана Лілларда, Кріса Міддлтона, Брука Лопеса виходить доволі погано. «Бакс» під керівництвом Ріверса частіше програють, ніж виграють. Шанси в цій парі близько 50 на 50, оскільки обидві команди зараз дуже непередбачувані.

«Фінікс» – «Лейкерс»
Початок: 22:30

«Фінікс» (33-24) опустився в зону плей-ін Західної конференції, погравши «Х’юстону» і «Далласу» після перерви на Матч зірок. Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл, Юсуф Нуркич збились з ритму під час паузи. «Лейкерс» (31-27) можуть наблизитися до «Санз» у випадку перемоги в особистій зустрічі. У «Лос-Анджелеса» залікував мікротравму Леброн Джеймс, який разом з Ентоні Девісом, Д’Анджело Расселом, Остіном Рівзом постарається скористатися поточною вразливістю господарів.

«Індіана» – «Даллас»
Початок: 00:00

«Індіана» (32-25) бореться за пряму путівку в плей-офф Східної конференції. Паскаль Сіакам і Тайріз Халібертон повинні перерозподілити лідерські функції в «Пейсерз», щоб команда Ріка Карлайла заграла більш стабільно і впевнено. «Даллас» (33-23) виграв 7 матчів поспіль. Лука Дончич і Кайрі Ірвінг здорові, а виміняний перед дедлайном Пі Джей Вашингтон непогано їм допомагає. «Маверікс» буде непросто в Індіанаполісі, однак перемогти команда Джейсона Кідда цілком спроможна.

«Вашингтон» – «Клівленд»
Початок: 01:00

«Вашингтон» (9-47) ризикує стати останньою командою на Сході, хоча недавно здавалося, що цей статус достроково забронював за собою «Дейтройт». Кайл Кузма, Дені Авдія, Джордан Пул, Таюс Джонс взагалі не націлені приносити «Візардс» перемоги. «Клівленд» (36-19) програв «Орландо» і «Філадельфії» після перерви на Матч зірок. Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Даріус Гарленд втратили домінуючий ритм. Виїзд до відвертого аутсайдера дає підопічним Джей Бі Бікерстаффа чудову можливість хоча б частково повернути впевненість.

«Атланта» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Атланта» (24-32) програла три матчі поспіль, але все одно впевнено почуває себе в зоні плей-ін Сходу. Лідери «Хоукс» Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей через слабкість конкурентів не відчувають суттєвого тиску. «Орландо» (32-25) бореться за місце в топ-6. Франц Вагнер, Коул Ентоні, Джейлен Саггз набрали непогану форму, хоча виїзд в Джорджию навряд чи буде легким для «Меджик». Особливо через те, що він є «бек-ту-беком» після гостьової гри з «Детройтом» (112:109).

«Голден Стейт» – «Денвер»
Початок: 02:00

«Голден Стейт» (29-26) після домінуючого відрізку в лютому закріпився в зоні плей-ін Заходу. «Ворріорз» не збираються збавлять оберти. Клей Томпсон, Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Джонатан Кумінга налаштовані перемагати в кожному матчі. «Денвер» (38-19) знаходиться на четвертому місці і ніяк не наздожене «Кліпперс», «Міннесоту» і «Оклахому». «Наггетс» не вистачає стабільності. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер часто оступаються після серії з 2-3 перемог. Виїзд в Каліфорнію – складний іспит для команди Майка Мелоуна.

«Нью-Орлеан» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» (34-23) тримається в зоні плей-офф Заходу. Поразка в минулому домашньому матчі з «Маямі» (95:106) трохи погіршила позиції «Пеліканс», тому Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас і Брендон Інгрем націлені реабілітуватися перед власною публікою. «Чикаго» (26-30) застряг на 9 місці в Східній конференції. «Буллз» навряд чи піднімуться вище навіть при наявності великого бажання, але й падіння команди Біллі Донована в таблиці є малоймовірним через слабкість конкурентів. Демар Дерозан, Кобі Вайт, Алекс Карузо, Андре Драммонд, Нікола Вучевич теоретично здатні боротися за перемогу в Нью-Орлеані, однак під питанням їх ступінь мотивації це робити.

«Х’юстон» – «Оклахома»
Початок: 02:00

«Х’юстон» (25-31) майже розпрощався з мріями потрапити в плей-ін Заходу. «Рокетс» сильно відпустили конкурентів «Лейкерс» і «Голден Стейт». Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джабарі Сміт. Альперен Шенгюн, Джейлен Грін лише вдома періодично демонструють щось виразне. «Оклахома-Сіті» (39-17) веде боротьбу з «Міннесотою» за перше місце на Заході. Молодим лідерам «Тандер» Шею Гілджес-Александеру, Джошу Гідді, Джейлену Вільямсу, Чету Холмгрену слід налаштовуватися на непростий виїзд, однак підопічні Марка Дегнолта здатні здобути позитивний результат в Техасі.

«Юта» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Юта» (26-31) програла 5 матчів поспіль і значно ускладнила завдання потрапляти в плей-ін. Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Джон Коллінз, Коллін Секстон повинні видати тривалий переможний спурт, щоб у «Джаз» були хоч якісь шанси наздогнати «Лейкерс» і «Голден Стейт». «Сан-Антоніо» (11-46) може в певній мірі підсобити господарям. У «Сперс» немає мотивації перемагати. Іноді Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Джеремі Сохан влаштовують «апсети» фаворитам, однак провалів у підопічних Грега Поповича значно більше.

«Портленд» – «Шарлотт»
Початок: 04:00

«Портленд» (15-40) дограє регулярний чемпіонат без якихось задач. Джеремі Грант, Малкольм Брогдон, Скут Хендерсон, Анферні Саймонс працюватимуть на власну статистику. «Шарлотт» (14-42) перебуває в аналогічній ситуації. Хоча «Хорнетс» виграли 4 з останніх 5 матчів. Команда Стіва Кліффорда переживає певний сплеск, оскільки виміняні перед дедлайном Грант Вільямс, Сет Каррі, Васіліє Міцич і Давіс Бертанс поки доволі вмотивовані. Вдалий відрізок «Шарлотт» має скоро закінчитися, але у гостей ще може вистачити запалу на протистояння з «Трейл Блейзерс».

«Кліпперс» – «Сакраменто»
Початок: 04:30

«Кліпперс» (37-18) переслідують поточних лідерів Заходу «Міннесоту» і «Оклахому». Пол Джордж, Кавай Ленард, Джеймс Харден, Рассел Вестбрук чудово зігралися і представляють собою грізну силу. Тим не менш, «Сакраменто» (32-23)  – далеко не прохідний суперник для «Лос-Анджелеса». У «Кінгз» через хворобу ризикує не зіграти Олексій Лень, однак Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Харрісон Барнс готові вийти на паркет і битися за перемогу.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.