Принципова гра для Леня, “Лейкерс” проти найгіршної команди ліги: прев’ю матчів НБА 14 лютого

Принципова гра для Леня, "Лейкерс" проти найгіршної команди ліги: прев'ю матчів НБА 14 лютого 1 - basket.com.ua

«Бруклін» – «Бостон»
Початок: 02:30

«Бруклін» (21-31) навряд чи претендуватиме на плей-ін в Східній конференції. «Нетс» виміняли перед дедлайном Денніса Шрьодера, який разом з Мікалом Бріджесом, Ніколасом Клекстоном і Кемом Томасом періодично створюватиме проблеми фаворитам, але не дуже часто. «Бостон» (41-12) виграв 4 матчі поспіль. «Селтікс» з відривом лідирують у Східній конференції, однак Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей і Деррік Вайт нікому не збираються просто так дарувати очки.

«Орландо» – «Оклахома»
Початок: 02:30

«Орландо» (29-24) повернувся в топ-6 Сходу. Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні стали нагадувати самих себе зразка кінця 2023 року. «Меджик» чекають в гості «Оклахому» (36-17), яка трохи поплила під тиском боротьби за лідерство в Західній конференції. «Тандер» перед дедлайном виміняли Гордона Хейворда і підписали Бісмака Бійомбо, які мають якнайшвидше налагодити взаємодію з Шеєм Гілджес-Александером, Джошем Гідді і Четом Холмгреном. Не виключено, що команда Марка Дейгнолта періодично провалюватиметься найближчим часом.

«Мілвокі» – «Маямі»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (35-19) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Денвером» (112:95). Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон та інші гравці «Бакс» нарешті почали демонструвати щось виразне під керівництвом Дока Ріверса. «Маямі» (28-25) слід налаштовуватися на непростий виїзд. «Хіт» набрали непогану форму, однак в попередній грі з «Бостоном» (106:110) втратили через травми Террі Розіра і Джоша Річардсона. По особистим причинам команду Еріка Споельстри тимчасово покинув Джиммі Батлер. Все це не віщує «Маямі» нічого хорошого у Вісконсині.

«Портленд» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Портленд» (15-37) програв 4 матчі поспіль. Невідомо коли у Скута Хендерсона, Джеремі Гранта, Деандре Ейтона, Анферні Саймонса знову з’явиться бажання битися за перемогу. «Міннесота» (37-16) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Кліпперс» (121:100), під час якого команда Кріса Фінча забезпечила собі одноосібне лідерство на Заході. Тим не менш, Карл-Ентоні Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс накопичили втому. Лідери «Тімбервулвз» сподіватимуться, що гравці «Трейл Блейзерс» вийдуть на паркет з низькою мотивацією, що полегшить їм завдання досягти позитивного результату.

«Фінікс» – «Сакраменто»
Початок: 05:00

«Фінікс» (31-22) зазнав прикрої поразки в гостях від «Голден Стейт» (112:113), пропустивши триочковий від Стефена Каррі на останній секунді. Вдома зірки «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл постараються реабілітуватися перед фанатами. «Сакраменто» (30-22) провалив попередню гру з «Оклахомою» (113:127). Кіган Мюррей, Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс налаштовані зіграти краще в Аризоні, однак далеко не факт, що «Кінгз» це вдасться зробити. Можливо, Х-фактором в складі гостей стане Олексій Лень, який недавно непогано проявив себе проти «Денвера». На «Фінікс» у Леня особлива мотивація, оскільки в цій команді він починав кар’єру після вибору під 5 номером драфту-2013.

«Лейкерс» – «Детройт»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (28-26) більш-менш впевнено почувають себе в зоні плей-ін Заходу. Вище 9 місця «Лос-Анджелес» навряд чи підніметься, однак опуститися нижче все-таки може. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел з допомогою щойно підписаного Спенсера Дінвідді зобов’язані брати очки як мінімум проти відвертих аутсайдерів. «Детройт» (8-44) здивував своєю налаштованістю на турне по Заходу, під час якого переміг «Сакраменто» і «Портленд», а також з невеликою різницею поступився «Кліпперс» (106:112). Провал «Пістонс» найближчим часом дуже вірогідний, однак не слід на 100% виключати, що Джейлен Дюрен, Осар Томпсон і компанія ще раз проявлять конкурентний характер на паркеті.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

4 думки про “Принципова гра для Леня, “Лейкерс” проти найгіршної команди ліги: прев’ю матчів НБА 14 лютого

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.