“Прометей” повідомив про травми Сидорова та Липового

“Прометей” повідомив про травми Сидорова та Липового 1 - basket.com.ua

БК “Прометей”, який виступає в Латвійсько-естонскій лізі, повідомив про травми гравців збірної України Іллі Сидорова та Олександра Липового:

“Захисник “Прометея” Ілля Сидоров не дограв матч ЛЕБЛ проти “Огре” через травму правої ноги, якої зазнав наприкінці першої половини зустрічі. Він встиг провести на майданчику лише майже 10 хвилин.

Також участі в поєдинку не брав інший український баскетболіст – Олександр Липовий. Він зазнав пошкодження раніше. Терміни повернення гравця поки невідомі, сподіваємося, що Олександр встигне відновитися до матчів збірної України в кваліфікації до Євробаскету, але всі подробиці стануть відомі пізніше”, — йдеться в повідомленні “Прометея” на офіційному сайті клуба.

Раніше відновився після травми та повернувся на майданчик форвард Андрій Войналович, який також у складі збірної України на майбутнє ігрове вікно.

Збірна України зіграє перші матчі кваліфікації Євробаскету-2025 проти Словенії (22 лютого) та Португалії (25 лютого).

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 743

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.