Помер дворазовий чемпіон НБА та член Зала слави – він довгий час боровся з раком

Помер дворазовий чемпіон НБА та член Зала слави - він довгий час боровся з раком 1 - basket.com.ua

Білл Волтон пішов із життя у 71-річному віці після тривалої боротьби з раком.

«Білл Волтон був унікальним. Як член Залу слави він перевизначив поняття центрового. Його універсальні вміння привели його до звань MVP регулярного сезону та фіналу, двох чемпіонських титулів НБА та місць у ювілейних Топ-50 та Топ-75 ліги. Білл переніс свій заразливий ентузіазм та любов до гри на телетрансляції, де радував покоління вболівальників своїми коментарями.

Найбільше запам’ятаю його інтерес до життя. Він постійно був присутній на подіях ліги, завжди був життєрадісним, усміхненим, ділився мудрістю та теплом. Я цінував нашу близьку дружбу і заздрив його нескінченній енергії, здатності приділяти час усім, кого він зустрічав на дорозі.

Білл залишиться в пам’яті всіх, хто знав і любив його. Мої співчуття дружині, синам, друзям та колегам», – заявив комісіонер ліги Адам Сільвер.

Легендарний центровий завоював титули чемпіона 1977 року з «Портлендом» та 1986 року з «Бостоном». Уолтон став MVP сезону-1977/78 та MVP фіналу у 1977 році.

https://x.com/espn/status/1795143583202201834

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.