Після суперматчу Адетокумбо розгорівся скандал. Суперники забрали м’яч, яким Янніс встановив рекорд

Після суперматчу Адетокумбо розгорівся скандал. Суперники забрали м'яч, яким Янніс встановив рекорд 1 - basket.com.ua

Форвард “Мілвокі Бакс” Янніс Адетокумбо після матчу регулярного чемпіонату НБА проти “Індіани Пейсерз” (140:126), в якому оновив особистий рекорд результативності та рекорд франшизи (64 очки, 14 підбирань, 4 перехоплення, 3 передачі) хотів забрати м’яч на пам’ять про досягнення. Але гравці “Індіани” забрали в роздягальню м’яч, який за традицією дістається баскетболістові, який встановив рекорд.

Розлючений Адетокумбо спочатку вирушив у підтрибунне приміщення, щоб знайти м’яч, а потім повернувся на майданчик і почав на підвищених тонах сперечатися з лідером “Пейсерз” Тайрізом Халібертоном. Як пояснив гравець “Індіани”, вони забрали м’яч, щоб подарувати його новачкові Оскару Тшибве, який реалізував 1 із 2 штрафних кидків і таким чином набрав перше очко за кар’єру в НБА. Тшибве виходив на паркет у фіналі внутрішньосезонного турніру і також набрав 1 очко з лінії, проте в офіційну статистику та зустріч не потрапила, згідно з регламентом.

У мережі пізніше з’явилося відео, як одразу після сирени співробітник “Бакс” підбігає до судді та забирає м’яч. Головний тренер “Індіани” Рік Карлайл на прес-конференції пояснив, що м’яч, який дістався Оскару Тшибве, був насправді резервним.

Адетокумбо заявив, що не вірить, що йому дістався справжній м’яч з гри проти “Індіани”.

“Без поняття. Не знаю. Нічого не розумію. У мене є м’яч, але він не виглядає так, ніби їм щойно грали. Схожий на абсолютно новий. Я 35 хвилин сьогодні на паркеті був – можу відрізнити справжній від іншого. Мамі цей все одно віддам, але не думаю, що це той самий. Із шостої гри фіналу у мене теж м’яча немає. Прикро, звичайно. Ніколи не бачив такого. Побіг у підтрибунку, бо знав, що мій м’яч у “Індіани”. Не думав, я знав, що він у них. Не збирався просто лишити його собі. Деміан Ліллард піднявся на 5-й рядок в історії за точними триочковими. Після гри запропонував Ліллардові м’яч , але він відмовився. Я все розумію, правда. Перше очко в НБА та інше. Але Дейм вийшов на 5 місце в історії за кількістю триочкових. Обійшов Кайла Корвера. Треба зупинитись на мить і віддати належне одному з великих гравців”, – сказав Янніс.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1929

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.