Пабло Ласо підбив підсумки провальної гри “Баварії” проти “Барселони”

Пабло Ласо підбив підсумки провальної гри "Баварії" проти "Барселони" 1 - basket.com.ua

Наставник “Баварії” іменитий Пабло Ласо підбив підсумки гри проти “Барселони”, у якій його підопічні зазнали розгромної поразки (59:98).

“Я краще програю гру з -40, ніж 40 ігор з різницею в одне очко. Оцінювати команду в жовтні дуже важко, тому що сезон дуже довгий і дуже вимогливий. Можуть трапитися тисячі речей, починаючи з травм, гравців, які приходять і йдуть через травми, перепадів у формі… Це дуже важко оцінити.

Барселона? Вони зробили важливі зміни щодо гравців і тренера, і це займе час. Сьогодні вони провели дуже хорошу гру, вони були успішними, і у них є дуже рішучі гравці на всіх позиціях в нападі.

Напевно, з тих пір, як я в “Баварії”, це був наш найгірший день з точки зору концентрації, зусиль, настрою. Очевидно, я не задоволений грою моєї команди сьогодні. Євроліга тільки почалася, у нас позаду чотири гри. Попереду чудові команди, і ми не можемо відволікатися навіть на секунду, тому що вони на вас переїдуть.

Сьогоднішній день був для нас великим уроком“, – зізнався Пабло Ласо.

0

Автор публікації

Офлайн 50 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7455

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.