“Олімпіакос” жорстко відреагував на провокаційні висловлювання власника “Панатінаїкоса”

"Олімпіакос" жорстко відреагував на провокаційні висловлювання власника "Панатінаїкоса" 1 - basket.com.ua

Власник “Панатінаїкоса” Дімітріс Яннакопулос після матчу з “Олімпіакосом” (77:71) в чемпіонаті Греції опублікував кілька постів на адресу головного тренера суперника Георгіоса Барцокаса.

“Ми надали тобі як мінімум десять можливостей відповідати найкращим стандартам у цьому спорті, але ти віддаєш перевагу витівкам. Я ще раз відправлю тебе на паркування”, – написав Яннакопулос у соцмережах на адресу Барцокаса.

“Ми закликаємо відомого паркувальника, того, хто любить лаяти свою команду, гравців та вболівальників, хто любить погрожувати суддям (грекам та іноземцям), спортсменам (діючим та колишнім), прем’єр-міністру та міністрам, президенту Федерації баскетболу Греції та президенту Євроліги, хто залишає нижню білизну на лавці, хто бажає смерті, наражає на небезпеку своїх співгромадян, ігноруючи правила дорожнього руху, і загрожує всім щодня, припинити провокувати і закликати до насильства. Ми віримо, що держава скористається новим спортивним законом, створеним для такої поведінки, і, нарешті, покладе цьому кінець, замість того, щоб віддати йому найбільший і найсучасніший критий стадіон у країні, створити умови недобросовісної конкуренції або змінити закони, щоб задовольнити її. Усьому є межа”, – відповів “Олімпіакос” в своїй публікації.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1902

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.