Олександр Ковляр – другий кращий асистент кваліфікації Євробаскету

Олександр Ковляр - другий кращий асистент кваліфікації Євробаскету 1 - basket.com.ua

Розігруючий збірної України Олександр Ковляр відзначився за підсумком першого ігрового вікна кваліфікації Євробаскету-2025. Захисник національної команди став другим кращим гравцем європейської кваліфікації за результативними передачами.

В середньому за два матчі проти Словенії та Португалії Ковляр віддавав 9.0 асиста — 8 проти словенців, та 10 проти португальців. Вище Олександра в рейтингу тільки Люк Нельсон зі збірної Великобританії, але він зіграв лише один матч у відборі.

Позаду Ковляра в топ-10 залишились Клемен Препелич (Словенія), Томаш Саторанскі (Чехія), Томас Волкап (Греція), Кенан Сіпахі (Туреччина), Кей він дер Вурст (Нідерланди), Карл Вітл (Великобританію), Ельвар Фрідріксон (Ісландія) та Іффе Лундберг (Данія).

Відзначимо, що також Ковляр четвертий серед усіх гравців відбору за ігровим часом: український розігруючий в двох матчах проводив на майданчику в середньому по 36.9 хвилини.

Середня статистика Ковляра в першому ігровому вікні відбору — 20.0 очка та 9.0 передачі при 41.2% реалізації кидків з гри (16.0).

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 750

3 думки про “Олександр Ковляр – другий кращий асистент кваліфікації Євробаскету

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.