Олег Шевченко: “Не вистачило зібраності у першій половині гри”

Олег Шевченко: "Не вистачило зібраності у першій половині гри" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу “БІПА” – “Запоріжжя”.

Олександр Рябчук, захисник ” БІПА-Збірна Одеської області”:

– Я не пам’ятаю давно, щоб штрафні кидки реалізовували з 40% влучності. Може бути поганий день, ти можеш не влучати триочкові, з-під кошика не забивати, але хибити штрафні не маємо жодного права.

Вважаю, що сьогоднішня поразка через це – гравці, які кидали штрафні, не були у фокусі.

Так, по грі нібито рівно і на підбираннях, і в асистах. Гра була рівна спочатку й наприкінці, коли ми зібралися. Але ж коли ти програєш 20 очок, то дуже складно наздогнати. Ми хотіли, але, скажімо так, трохи не вистачило.

Олег Шевченко, тренер “БІПА-Збірна Одеської області”:

– Не вистачило зібраності у першій половині гри. Якось дуже важко розпочалася ця гра. Хлопці відчували себе невпевнено, я навіть сказав би, розгублено.

У перерві я просив, щоб не посипали голову попелом. Просив їх згадати, що вміють грати у баскетбол, згадати наші напрацювання. Нам потрібно було відіграти лише по 10 очок у кожній чверті. Ми дотримувались плану – 10 очок відіграли за підсумками третьої чверті. Намагалися розвинути успіх, рятуючи гру, але неправильні рішення в основні моменти гри не дозволили нам дотягнути до перемоги.

За другу половину гри я хочу похвалити хлопців.

Артем Покоєнко, захисник БК “Запоріжжя”:

– Вітаю команду, тренерський штаб і керівництво з перемогою. Зробили у першій половині гандикап у двадцять очок, а потім вийшли і розклеїлися. 23 підбирання на нашому щиті – це недопустимо. Буде перерва у чемпіонаті –  будемо працювати над цим компонентом.

Валерій Плеханов, головний тренер БК “Запоріжжя”:

– Дві зовсім різні половини. У першій ми були агресивні у захисті та швидкими у нападі. Гравці дисципліновано виконували установку, діяли агресивно.

Друга половина нагадувала вчорашній матч: похмуро, мляво, не швидко і з великою кількістю помилок. Можливо, комусь такі матчі й подобаються, але не мені. Я маю претензії до гравців, тому будемо розбиратися, але перемога – це перемога.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.