“Оклахома” проти “Лейкерс”, “Голден Стейт” приймає “Кліпперс”: прев’ю матчів НБА 1 грудня

"Оклахома" проти "Лейкерс", "Голден Стейт" приймає "Кліпперс": прев'ю матчів НБА 1 грудня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Портленд»
Початок: 02:00

«Клівленд» (10-8) поступово наближається до зони плей-офф Східної конференції. Донован Мітчелл, Даріус Гарленд, Еван Моблі не завжди діють стабільно, але проти аутсайдерів вдома «Кавальєрс» рідко оступаються. «Портленд» (5-12) доволі несподівано виграв 2 з останніх 3 матчів. Повернення в ротацію Малкольма Брогдона і Скута Хендерсона посилило боєздатність «Трейл Блейзерс». Теоретично команда Чонсі Біллапса здатна нав’язати боротьбу «Клівленду», хоча на перемогу гостей навряд чи слід розраховувати.

«Бруклін» – «Шарлотт»
Початок: 02:30

«Бруклін» (9-8) здобув три перемоги поспіль. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді і Кемерон Джонсон цілком здатні порадувати фанатів «Нетс» ще раз. В гості до команди Жака Вона завітає один з головних аутсайдерів Сходу. «Шарлотт» (5-11) на декілька тижнів втратив Ламело Болла через травму, що є серйозною проблемою команди Стіва Кліффорда. В складі «Хорнетс» є талановиті гравці Гордон Хейворд, Майлз Бріджес, Террі Розір, але вони виступають з дуже низькою мотивацією.

«Маямі» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Маямі» (10-8) зазнав трьох поразок підряд і випав з зони плей-офф Сходу. Втрата Джиммі Батлера через мікротравму зробила «Хіт» більш уразливими. Бем Адебайо, Кевін Лав, Кайл Лоурі постараються впоратися з «Індіаною» (9-7) без франчайз-гравця. «Пейсерз» знаходяться поруч з «Хіт» в таблиці. Команді Ріка Карлайта не вистачає стабільності. Тайріз Халібертон, Бадді Хілд, Беннедикт Матірін часто блискуче діють в нападі, проте вразливість в захисті може перекреслити їх зусилля і завадити досягнути позитивного результату.

«Нью-Йорк» – «Детройт»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (10-7) тримається в зоні плей-офф Сходу. Джуліс Рендл, Джейлен Брансон, Мітчелл Робінсон, Ар Джей Барретт мають хорошу можливість покращити позиції. В гості до «Нікс» завітає «Детройт» (2-16), який видав жахливу серію з 15 поразок поспіль. «Пістонс» проведуть «бек-ту-бек» після матчу з «Лейкерс» (107:133). Втомлені Кейд Каннінгем, Айзея Стюарт, Осар Томпсон і компанія, скоріш за все, знову нічого не протиставлять суперникам на паркеті.

«Міннесота» – «Юта»
Початок: 03:00

«Міннесота» (13-4) одноосібно лідирує в Західній конференції. «Тімбервулвз» пішли у невеликий відрив від конкурентів і мають право на помилку, хоча навряд чи підопічні Кріса Фінча збираються втрачати очки на рівному місці. Руді Гобер і Карл Ентоні Таунс налаштовані розібратися з «Ютою» (6-12), навіть якщо їм через травму не зможе допомогти Ентоні Едвардс. «Джаз» проведуть «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Мемфісу» (91:105). У гостей травмований Лаурі Маркканен, а Джордан Кларксон, Вокер Кесслер, Коллін Секстон, Джон Коллінз втомлені і перебувають в поганій формі. «Міннесота» – явний фаворит матчу.

«Оклахома» – «Лейкерс»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (11-6) зазнала прикрою поразки від «Міннесоти» (103:106) в матчі за лідерство на Заході. Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Чет Холмгрен навряд чи сильно знітилися. Молоді лідери «Тандер» налаштовані порадувати власних фанатів в домашній грі з «Лейкерс» (11-8), для чого є вагомі підстави. «Лос-Анджелес» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Детройту» (133:107). Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Расселл накопичили чимало втоми під час турне по Сходу, тому вийдуть на паркет далеко не в ідеальному стані.

«Сан-Антоніо» – «Атланта»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» (3-14) програв 12 разів підряд. Для «Сперс» це не є критичною проблемою. Команда Грега Поповича перебудовується навколо першого номера драфта-2023 Віктор Вембаньями, процес дуже далекий від завершення. «Атланта» (8-9) випала за межі плей-ін Сходу після серії з двох поразок. Лідери «Хоукс» Трей Янг, Деандре Хантер, Богдан Богданович мають чудову можливість туди повернутися, оскільки «Сан-Антоніо» є дуже вразливим суперником в даний момент.

«Чикаго» – «Мілвокі»
Початок: 03:00

«Чикаго» (5-14) – одне з головних розчарувань сезону. Зак Лавін чекає обміну в інший клуб, Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Алекс Карузо теоретично теж можуть опинитися за межами «Буллз» перед дедлайном. Мотивації у підопічних Біллі Донована майже немає. «Мілвокі» (13-5) навпаки набирає оберти. Зірки «Бакс» Деміан Ліллард і Янніс Адетокумбо виглядають все більш домінуюче з кожною грою. Скоріш за все, команда Едріана Гріффіна здобуде чергову перемогу в Чикаго.

«Голден Стейт» – «Кліпперс»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (8-10) поки що знаходиться за межами зони плей-ін Заходу. «Ворріорз» складно здобувати результат за рахунок індивідуальних подвигів Стефена Каррі. Внесок Клея Томпсона, Дреймонда Гріна, Ендрю Віггінса залишає бажати кращого. Через травми вибули Кріс Пол і Гері Пейтон, що додає труднощів головному тренеру Стіву Керру. «Кліпперс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Сакраменто» (131:117), Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард, Терренс Менн, Рассел Вестбрук приємно здивували в столиці Каліфорнії. Можливо, у них залишилося достатньо сил для феєрії ще в одному гостьовому дербі штату.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.