“Оклахома” – “Голден Стейт”, “Фінікс” – “Сакраменто” та ще 11 ігор: прев’ю матчів НБА 9 грудня

"Оклахома" – "Голден Стейт", "Фінікс" - "Сакраменто" та ще 11 ігор: прев'ю матчів НБА 9 грудня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Детройт»
Початок: 02:00

«Орландо» (14-7) програв двічі поспіль після серії з 9 перемог. «Меджик» вибилися з ритму. Франц Вагнер, Баоло Банкеро, Коул Ентоні отримують чудовий шанс відновити впевненість. «Детройт» (2-19) програв останні 18 матчів. «Пістонс» втратили через травму Джейлена Дюрена, хоча навіть з ним Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Айзея Стюарт мало що могли протиставити суперникам.

«Філадельфія» – «Атланта»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (13-7) дочекалася відновлення Келлі Убре, який повинен суттєво допомогти Джоелу Ембііду, Тайрізу Максі і Тобіасу Харрісу на паркеті. «Сіксерс» дещо просіли в таблиці в листопаді, тому команда Ніка Нерса налаштована надолужувати втрачене. «Атланта» (9-11) програла 4 з останніх 5 матчів. Підопічні Квіна Снайдера знову переживають спад. Трей Янг, Деандре Хантер, Деджонте Мюррей, Клінт Капела та інші гравці «Хоукс» теоретично здатні нав’язати боротьбу «Сіксерс» на виїзді, але цей сценарій не є надто вірогідним.

«Шарлотт» – «Торонто»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (6-13) не вражав навіть з Ламело Боллом у складі, а після його травми справи у команди Стіва Кліффорда пішли ще гірше. «Хорнетс» рідко радують власних фанатів, хоча талант Террі Розіра, Гордона Хейворда, Майлза Бріджеса достатній для створення проблем «Торонто» (9-12). «Репторс» претендують на плей-ін, проте особливого ентузіазму за Деннісом Шрьодером, Скотті Барнсом та Паскалем Сіакамом на паркеті не помічено.

«Бостон» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Бостон» вилетів в чвертьфіналі внутрішньосезонного турніру від «Індіани». Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей навряд чи перебувають в ідеальному настрої, але про кризу в «Селтікс» (15-5) говорити передчасно. «Нью-Йорк» (12-8) вилетів на тій же стадії нового турніру НБА, поступившись «Мілвокі». Лідери «Нікс» Джуліус Рендл, Ар Джей Барретт, Мітчелл Робінсон в цілому перебувають в непоганій формі, але здолати «Бостон» в гостях їм буде дуже важко.

«Бруклін» – «Вашингтон»
Початок: 02:30

«Бруклін» (11-9) виграв 4 з останніх 5 матчів. «Нетс» претендують на плей-ін. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді час від часу влаштовують апрети контендерам, а з аутсайдерами в основному не мають проблем. «Вашингтон» (3-17) «зливає» сезон. Дені Авдія, Джордан Пул, Кайл Кузма іноді набирають солідну індивідуальну статистику, яка вкрай рідко конвертується в позитивний результат для команди Веса Ансельда.

«Маямі» – «Клівленд»
Початок: 03:00

«Маямі» (12-9) останнім часом виступав нестабільно, що частково пояснюється мікротравмою Джиммі Батлера і великою кількість матчів на виїзді. На домашньому паркеті «Хіт» націлені виправити турнірне становище і повернутися в зону плей-офф. «Клівленд» (12-9) підтискає команду Еріка Споельстри в таблиці. Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Еван Моблі і Даріус Гарленд хотіли б виграти у Флориді. У вдалий день вони здатні це зробити, хоча господарі є фаворитом зустрічі.

«Мемфіс» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (6-14) через пару тижнів очікує повернення в гру Джа Моранта після дискваліфікації, що навряд чи врятує команду Тейлора Дженкінса. «Гріззліс» дуже багато програвали на старті сезону. Маркус Смарт і Люк Кеннард травмовані, Санті Альдама, Дезмонд Бейн, Заїр Вільямс не здатні здобувати результат без них. «Міннесота» (16-4) впевнено лідирує в Західній конференції. «Тімбервулвз» не збавили оберти навіть після травми Ентові Едвардса, який вже залікував проблемне стегно і готовий допомагати Майку Конлі, Руді Гоберу, Карлу-Ентоні Таунсу. «Мемфіс» навряд чи зупинить команду Кріса Фінча.

«Оклахома» – «Голден Стейт»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (13-7) тримається на другому місці в Західній конференції, хоча відставання від лідируючої «Міннесоти» є доволі солідним. Тим не менш, молоді лідери «Тандер» Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен все одно перевершують всі очікування, на відміну від їх найближчого суперника «Голден Стейт» (10-11). В складі «Ворріорз» продуктивно грає лише Стефен Каррі, в той час як Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Кріс Пол, Ендрю Віггінс сильно розчаровують.

«Сан-Антоніо» – «Чикаго»
Початок: 03:30

«Сан-Антоніо» має серію з 15 поразок. Головний тренер «Сперс» Грег Попович не бачить в цьому нічого критичного, оскільки команда перебудовується навколо Віктора Вембаньями. «Чикаго» (8-14) після травми Зака Лавіна згуртувався і здобув три перемоги поспіль. Турнірне становище «Буллз» кардинально не виправили, хоча Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Кобі Вайт наблизилися до зони плей-ін. Команда Біллі Донована ще здатна врятувати сезон, особливо якщо не втрачатиме очки в матчах проти відвертих аутсайдерів.

«Денвер» – «Х’юстон»
Початок: 04:00

«Денвер» (14-8) під час відсутності травмованого Джамала Мюррея зазнав 4 поразок, тому помітно відстав від лідера Заходу «Міннесоти». Мюррей відновився і разом з Ніколою Йокичем, Реджи Джексоном, Майклом Портером налаштований покращити турнірне становище «Наггетс». «Х’юстон» (9-9) тримається в зоні плей-ін, але ніяк не виправить свою головну слабкість. Діллону Бруксу, Альперену Шенгюну, Фреду Ванвліту і Джейлену Гріну не вдається виграти на виїзді. «Рокетс» (0-8) найгірші в НБА за цим показником. «Денвер» – суперник, проти якого підопічним Іме Удоки буде дуже складно перервати невдалу для себе серію на чужому майданчику.

«Фінікс» – «Сакраменто»
Початок: 04:00

«Фінікс» (12-9) програв «Лейкерс» у чвертьфіналі внітрішньосезонного турніру НБА, «Сакраменто» (11-8) на цій же стадії поступився «Нью-Орлеану». «Санз» і «Кінгз» повинні переключатися на регулярний чемпіонат. Лідери господарів Кевін Дюрант, Девін Букер і Юсуф Нуркич пристосувалися грати без травмованого Бредлі Біла. Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс і компанія становлять загрозу для «Санз», але шанси перекидати зірок гостей у них доволі високі.

«Портленд» – «Даллас»
Початок: 05:00

«Портленд» (6-14) серйозні завдання в нинішньому сезоні не вирішує. «Трейл Блейзерс» перебудовуються навколо Скута Хендерсона і Шейдона Шарпа, які в зв’язці з Джеремі Грантом, Малкольмом Брогдоном і Анферні Саймонсом іноді здатні влаштувати апсет фавориту. «Даллас» (12-8) став часто оступатися проти аутсайдерів, поступово опускаючись в таблиці Заходу. «Маверікс» дуже залежні від продуктивності Луки Дончича і Кайрі Ірвінга. Якщо Дерек Лайвлі, Тім Хардвей, Джош Грін не підстрахують зірок, втрата очок в Орегоні є цілком реальною перспективою для команди Джейсона Кідда.

«Юта» – «Кліпперс»
Початок: 05:00

«Юта» (7-14) провалює сезон і готується влаштувати розпродаж перед дедлайном. «Джаз» можуть покинути Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон, Келлі Оліник. Мотивація у них та інших гравців команди Вілла Харді на низькому рівні ще з самого початку чемпіонату. «Кліпперс» (10-10) стали боєздатною одиницею з Джеймсом Харденом в складі. Харден, Кавай Ленард, Пол Джордж і Рассел Вестбрук навчилися перерозподіляти ролі в «Лос-Анджелесі». «Кліпперс» все ще страждають від певної нестабільності, але гості виглядають значно впевненіше на фоні нинішньої «Юти».

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.