Німецька преса опублікувала подробиці вбивства українського баскетболіста в Німеччині

Німецька преса опублікувала подробиці вбивства українського баскетболіста в Німеччині 1 - basket.com.ua

В німецькому місті Дюссельдорф було вбито 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова.

Володимир та його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні матчу в суботу ввечері на українських баскетболістів напали невідомі особи та завдали ножових поранень.

За інформацією німецького видання BILD.de:

“Двоє спортсменів, ймовірно, їхали в автобусі від торгового центру CentrO до головного залізничного вокзалу близько 20:00.

За словами поліції, 15-річний підліток та інші підлітки безпричинно провокували двох українців. На головному залізничному вокзалі спортсмени вийшли з автобуса, щоб сісти на потяг до свого будинку в Дюссельдорфі, і одразу ж зазнали нападу.

Єрмаков помер невдовзі після цього під час операції в лікарні. Його товариш по команді Артем Козаченко отримав серйозні поранення. Нападники втекли. Використовуючи відеозаписи з місця злочину, поліція швидко змогла ідентифікувати нападника, який відомий, як рецидивіст.

Двоє молодих підозрюваних були заарештовані в неділю вдома. За інформацією BILD, ймовірний головний злочинець — німецько-турецький школяр з Гельзенкірхена. Він вже відомий поліції за кілька злочинів, пов’язаних з нанесенням тілесних ушкоджень і пограбуванням. Другий заарештований — німець-грек з міста Херне, який також відомий поліції.

Розслідуванням передумов злочину тієї ж ночі зайнявся відділ з розслідування вбивств поліції Ессена. Після цього прокуратура звернулася з клопотанням про видачу ордера на арешт 15-річного підлітка з Гельзенкірхена за звинуваченням у вбивстві і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Ордер на арешт був виданий у неділю вдень.

Після поліцейських заходів 14-річного підлітка з Херне передали його законним опікунам, оскільки обґрунтувати невідкладну підозру проти нього в кінцевому підсумку не вдалося”, – повідомляється в матеріалі BILD.de. 

Федерація баскетболу України опублікувала номер картки для допомоги батькам Володимира — 5375414113406887.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 749

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.