Невідомі у місті Задар побили члена ради директорів “Црвени Звєзди” і двох сербських журналістів

Невідомі у місті Задар побили члена ради директорів "Црвени Звєзди" і двох сербських журналістів 1 - basket.com.ua

У хорватському місті Задар відбувся напад на представника “Црвени Звєзди” та двох сербських журналістів. Відомо, що журналісти отримали поранення голови і порізи.

Црвена Звєзда” інформує громадськість, що протягом суботнього вечора на члена Ради директорів нашого клубу без видимих ​​причин напали разом з іншим другом клубу, з яким він був у компанії, а також на двох членів прес-групи, яка була з делегацією “Црвени Звєззди”. 

Всі вони були побиті під час нападу численних хуліганів у масках і при цьому отримали тілесні ушкодження.

Як клуб, ми вимагаємо негайної реакції компетентних органів, насамперед хорватської поліції та служб безпеки, а також затримання нападників, тому що просто неймовірно, що люди, які прибули до Задара у складі делегації нашого клубу, на яких не було ніяких знаків нашого клубу, піддаються нападу, вони нікого не провокували.

Ми вже маємо інформацію про те, що обидва напади пов’язані однією особою (водієм таксі), яка везла прес-групу та члена нашої ради директорів з аеропорту!”, – сказано у заяві “Црвени Звєзди”.

Баскетбольний клуб “Задар” вже відреагував на скандал.

Баскетбольний клуб “Задар” рішуче засуджує ці серйозні інциденти, які паплюжать ім’я клубу та Задар як місто. Фізична атака на представників команди гостей і журналістів є хуліганським актом, який не має нічого спільного з уболіванням і любов’ю до клубу.

Ми твердо дотримуємося раніше висловленої позиції, що насильству немає місця у спорті чи будь-якому іншому середовищі.

Як спортивний колектив ми завжди будемо віддані сприянню чесної гри та спортивної майстерності, а також позитивної атмосфери на трибунах і поза ними. Заворушення не тільки загрожують безпеці всіх присутніх, але й завдають шкоди репутації баскетболу, який ми вважаємо видом спорту, що об’єднує людей і різні культури.

Давайте вболівати за “Задар” і поважати наших суперників, тільки так ми зможемо перемагати як на полі, так і поза ним“, – йдеться у заяві “Задара”.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.