Непростий виїзд “Голден Стейт”, “Лейкерс” проти кризового аутсайдера: прев’ю матчів НБА 1 березня

Непростий виїзд "Голден Стейт", "Лейкерс" проти кризового аутсайдера: прев'ю матчів НБА 1 березня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Юта»
Початок: 02:00

«Орландо» (33-26) виграв 4 з останніх 5 матчів. «Меджик» дуже близькі до повернення в топ-6 Східної конференції, однак для цього Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Джейлен Саггз ще треба багато попрацювати. «Юта» (27-32) здобула перемогу лише в одному з попередніх 8 матчів. «Джаз» помітно відпустили конкурентів за плей-ін Західної конференції «Лейкерс» і «Голден Стейт». Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Коллін Секстон повинні видати тривалу серію перемог, щоб команда Вілла Харді знову включилася в боротьбу. Їх спроможність зробити це під великим питанням.

«Шарлотт» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Шарлотт» програв попередній матч у гостях проти «Мілвокі» (85:123) взагалі без шансів. Цілком можливо, закінчився підйом «Хорнетс», які здобули декілька сенсаційних перемог, вимінявши Васіліє Міцича, Сета Каррі, Гранта Вільямса і Давіса Бертанса перед дедлайном. «Бакс» навряд чи знову розгромлять «Шарлотт» з різницею «+38», однак Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард і компанія повинні ще раз без проблем розбиратися з цим суперником.

«Бруклін» – «Атланта»
Початок: 02:30

«Бруклін» (22-36) номінально все ще вважається конкурентом «Атланти» (26-32) в боротьбі за останнє прохідне місце в плей-ін Сходу. Хоча якість гри і мотивація лідерів «Нетс» Денніса Шрьодера, Мікала Бріджеса, Кема Томаса, Ніколаса Клекстона не свідчить по наміри піднятися вище в таблиці. «Хоукс» на місяць втратили Трея Янга через травму, однак цілком здатні боротися за перемогу в Нью-Йорку зусиллями Богдана Богдановича, Деджонте Мюррея, Клінта Капели і Деандре Хантера.

«Нью-Йорк» – «Голден Стейт»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (35-24) поки тримається в топ-4 Сходу, однак конкуренти «Філадельфія», «Індіана», «Маямі», «Орландо» підтискають команду Тома Тібодо. Донте Дівінченцо, Джош Харт, Прешес Ачіува, Джейлен Брансон все гірше здобувають результат без травмованих Джуліуса Рендла і О Джи Анунобі. «Голден Стейт» (30-27) виграв 8 з останніх 10 матчів. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Джонатан Кумінга перебувають в чудовій формі, відновився після травми Кріс Пол. З особистих причин тимчасово відсутній Ендрю Віггінс, але «Ворріорз» все одно мають хороші шанси здобути перемогу на «Медісон Сквер Гарден». Хоча на легку прогулянку підопічним Стіва Керра навряд чи варто розраховувати.

«Сан-Антоніо» – «Оклахома»
Початок: 03:30

«Сан-Антоніо» (11-48) займає останнє місце в Західній конференції. «Сперс» цілком влаштовує така ситуація, хоча Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Джеремі Сохан і Келдон Джонсон повинні здобути кілька сенсаційних перемог до кінця регулярного чемпіонату. «Оклахома-Сіті» (41-17) постарається не втратити очки в Техасі проти команди Грега Поповича. «Тандер» здобули 5 перемог поспіль. Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Чет Холмгрен, Джейлен Вільямс, скоріш за все, зіткнуться з проблемами лише в тому випадку, якщо надто зверхньо поставляться до опонента.

«Фінікс» – «Х’юстон»
Початок: 04:00

«Фінікс» (34-24) намагається втриматися в топ-6 Заходу. Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Бредлі Біл, Девін Букер не завжди грають з максимальною концентрацією, однак в цілому прийнятний результат здобувають. «Х’юстон» (25-33) фактично втратив шанси на плей-ін. «Рокетс» потрібна серія більш ніж з 10 перемог, щоб повернутися у боротьбу. Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джабарі Сміт, Альперен Шенгюн і Джейлен Грін навряд чи спроможні на щось подібне. Підопічні Іме Удоки особливо вразливі на виїзді, де мають баланс 5-23 – другий найгірший в НБА після відвертого аутсайдера «Детройта».

«Денвер» – «Маямі»
Початок: 05:00

«Денвер» (40-19) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Сакраменто» (117:96). «Наггетс» здобули четверту перемогу поспіль після перерви на Матч зірок. В усіх іграх Нікола Йокич набирав трипл-дабли, а Джамал Мюррей, Аарон Гордон і Майкл Портер якісно йому допомагали. «Маямі» (33-25) має ще більш тривалу серію з 5 виграшів. Бем Адебайо, Джиммі Батлер, Тайлер Хірро перебувають в чудовій формі, однак «Хіт» зіткнуться з по-справжньому грізним суперником, який вдома навіть на фоні втоми цілком здатен перервати їх вдалий відрізок.

«Лейкерс» – «Вашингтон»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (32-28) зіграють «бек-ту-бек» після дербі проти «Кліпперс» (116:112), в якому відігралися з «-21» по ходу четвертої чверті. Леброн Джеймс на цьому відрізку набрав 19 очок і 5 передач, а Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Остін Рівс не зіпсували зусилля лідера. «Вашингтон» (9-49) мало що здатен протиставити «Лос-Анджелесу». У ключових гравців «Візардс» Кайла Кузми, Джордана Пула, Таюса Джонса, Дені Авдії просто відсутнє бажання перемагати. Хоча «Лейкерс» іноді схильні втрачати очки на рівному місці, тому ймовірність успіху гостей слід оцінювати трохи вище ніж нульовою.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.