НБА визнала п’ять грубих суддівських помилок проти “Філадельфії” в важливому матчі плей-офф

НБА визнала п'ять грубих суддівських помилок проти "Філадельфії" в важливому матчі плей-офф 1 - basket.com.ua

НБА випустила звіт із суддівства в останні 2 хвилини другого матчі плей-офф НБА “Нью-Йорк Нікс” – “Філадельфія Сіксерс” (104:101).

Ліга підтвердила два незафіксовані порушення на захиснику “Сіксерс” Тайрізі Максі. Розігруючий “Нікс” Джейлен Брансон схопив його за майку, а Джош Харт потім штовхнув у спину після введення м’яча у гру на останній хвилині. Судді також проігнорували запит на тайм-аут від головного тренера “Філадельфії” Ніка Нерса, після чого відбулася втрата Максі і це призвело до триочкового Донті Дівінченцо, який вивів “Нью-Йорк” уперед і допоміг команді здобути другу перемогу в серії. Крім того, суддями пропущено порушення правила 3 секунд у захисті з боку форварда “Нікс” О Джи Анунобі за хвилину до фінальної сирени. Судді також не зафіксували тактичний фол Джоела Ембіїда на Дівінченцо, після чого Брансон забив триочковий.

Незважаючи на визнані помилки, кінцівку матчу не буде переграно.

0

Автор публікації

Офлайн 58 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.