НБА може почати розслідування проти Джоеля Ембііда через його вчинок

НБА може почати розслідування проти Джоеля Ембііда через його вчинок 1 - basket.com.ua

НБА може провести розслідування проти Джоеля Ембііда та “Філадельфії”. Медики команди внесли бігмена за 20 хвилин до старту гри у список “травмованих”, хоча він виходив на розминку.

“Пізніше повідомлення після того, як Ембіід не було внесено до офіційного протоколу як травмованого, може призвести до того, що НБА почне розслідування обставин, за якими він не грав, і чому його взагалі не було внесено до протоколу.

Минулого сезону, наприклад, “Маямі” було оштрафовано на 25 000 доларів після того, як Джиммі Батлер пропустив матч через проблеми зі спиною, хоча спочатку не значився у протоколі травмованих. Ліга заявила, що штраф був накладений за “недотримання політики ліги з інформування про травми“, – написав журналіст ESPN Тім Бонтемпс.

За декілька годин до матчу стало відомо, що також не зіграють Тайріз Максі та Тобаяс Харріс. Джоел пропустив уже четвертий матч поспіль у Денвері.

0

Автор публікації

Офлайн 23 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.