“Найгірше рішення сезону”. В матчі НБА стався гучний суддівський скандал

"Найгірше рішення сезону". В матчі НБА стався гучний суддівський скандал 1 - basket.com.ua

“Нью-Йорк Нікс” вирвали перемогу в матчі регулярного чемпіонату НБА з “Детройт Пістонс” (113:111) у напруженій кінцівці. “Нью-Йорк” провів затяжну атаку при “-1”, яка завершилася влученням Джоша Харта з фолом за 2,8 секунди до фінальної сирени.

Крім того, в кінці стався спірний епізод, який прокоментували судді. За словами головного рефері Джеймса Вільямса, Донте Дівінченцо (“Нікс”) порушив правила, коли вибивав м’яч у Осара Томпсона (“Пістонс”) за 8 секунд до сирени.

“Після гри ми переглянули повтор і виявили, що Осар Томпсон першим був на м’ячі, але відразу після цього йому завадили зберегти контроль над м’ячем. Тому у Донті Дівінченцо слід було зафіксувати порушення. При цьому “Нікс” вибили м’яч у Сімоне Фонтеккйо у тому ж ігровому епізоді без порушення правил.”, – заявив Джеймс Вільямс.

Під час гри свистка не було, Головний тренер “Детройта” Монті Вільямс в емоційній формі висловив невдоволення подіями.

“Найгірше суддівське рішення сезону, відсутність свистка. Ми все робили правильно, дзвонили до ліги, надсилали відео. Нам уже набридло чути одне й те саме знову і знову. Ми мали шанс виграти матч, але хтось стрибнув Осару Томпсону в ноги, а свистка не було. Це просто гидко, не можна пропускати таке в НБА. Крапка. Ця ситуація є яскравим прикладом того, з чим ми маємо справу протягом усього сезону, але з нас вже досить. Не можна так пірнути людині в ноги в такий відповідальний момент гри, має бути суддівська реакція. Це безглуздість, і ми від цього втомилися. Ми просто хочемо, щоб усе було чесно, крапка. І мені більше нема чого додати. Ми хочемо чесної гри, а те, що трапилося – несправедливо. Я все сказав”, – заявив Вільямс

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.