Михайлюк в гостях у колишнього клубу, “Ворріорз” проти “Рокетс”: прев’ю матчів НБА 21 листопада

Михайлюк в гостях у колишнього клубу, "Ворріорз" проти "Рокетс": прев'ю матчів НБА 21 листопада 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (2-10) «зливає» сезон. Програшна серія «Візардс» прямо зараз складає 5 матчів. Джордан Пул, Дені Авдія, Даніло Галлінарі навряд чи сильно налаштовані її перервати. «Мілвокі» виграв 4 рази поспіль. Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард демонструють все більш кращу статистику з кожною грою. Обидві зірки «Бакс» недавно відновилися після мікротравм і готові приносити результат команді Едріана Гріффіна.

 «Детройт» – «Денвер»
Початок: 02:00

«Детройт» (2-12) ні на що не претендує в цьому сезоні. «Пістонс» проведуть «бек-ту-бек» після провального виїзду до «Торонто» (113:142). Кейд Каннінгем, Джейден Айві, Айзея Стюарт і Осар Томпсон будуть втомлені в додачу до низької мотивації. «Денвер» також вийде на паркет другий день поспіль після зустрічі з «Клівлендом» (109:121). «Наггетс» (9-4) втратили лідерство в Західній конференції через цю поразку. Нікола Йокич, Аарон Гордон і Майкл Портер майже напевне реабілітуються перед власними фанатами в Детройті.

«Шарлотт» – «Бостон»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (3-9) – один з головних аутсайдерів Сходу. Хоча «Хорнетс» все-таки виглядають трохи краще «Вашингтона» і «Детройта». Ламело Болл, Гордон Хейворд, Майлз Бріджес – талановиті гравці, які в теорії здатні створити певні проблеми контендерам. «Бостон» проходить через важкий відрізок в календарі. «Селтікс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Мемфісу» (102:100). Джейсон Тейтум, Джейлен Браун і Крістапс Порзінгіс ледь здолали одну з гірших команд Заходу. Головний тренер Джо Маззулла знову використав вузьку ротацію, не задіявши Святослава Михайлюка, Делано Бентона та інших резервістів. Без допомоги рольовиків лідери «Селтікс» ризикують оступитися в Північній Кароліні, враховуючи щільність календаря і відповідне навантаження.

«Міннесота» – «Нью-Йорк»
Початок: 03:00

«Міннесота» (9-3) одноосібно очолює Західну конференцію – вперше за 20 років. Лідери «Тімбервулвз» Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс не збираються втрачати позиції. «Нью-Йорк» набрав хід, вигравши 4 з останніх 5 матчів. Тим не менш, «Нікс» мали доволі простий календар. Джуліуса Рендла, Ар Джей Барретта і Джейлена Брансона чекає зустріч з суперником, якого дуже складно здолати навіть з максимальною мотивацією.

«Нью-Орлеан» – «Сакраменто»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» програв «Міннесоті» (120:121) без Зайона Вільямсона, якому головний тренер Віллі Грін дав відпочинок. Вільямсон має повернутися в склад і допомогти Йонасу Валанчюнасу і Брендону Інгрему. «Пеліканс» чекають в гості суперника, який набрав солідній хід. «Сакраменто» виграв 6 матчів підряд і стрімко піднімається в таблиці після провального старту. ДеАарон Фокс і Домантас Сабоніс демонструють чудову статистику. Головна проблема «Кінгз» – накопичена втома, оскільки команда Майка Брауна проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Далласа» (114:129).

«Сан-Антоніо» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» має серію з 9 поразок. «Сперс» особливо не налаштовані її переривати. Віктор Вембаньяма набирається досвіду в своєму дебютному сезоні в НБА, а високі задачі команда Грега Поповича буде вирішувати ще нескоро. «Кліпперс» здолали «Х’юстон» (106:100). Нарешті у «Лос-Анджелеса» почало щось виходити з Джеймсом Харденом в складі. Підопічні Тайрона Лю мають розбиратися з «Сан-Антоніо» за рахунок класу Хардена, Кавая Ленарда, Пола Джорджа і Рассела Вестбрука, навіть з урахуванням певних недоліків у своїй грі.

«Чикаго» – «Маямі»
Початок: 03:00

«Чикаго» доволі несподівано переміг «Маямі» (102:97) у попередньому домашньому матчі. Після цього Зак Лавін відзначився скандальною поведінкою, відмовившись святкувати успіх разом з партнерами. Проблеми «Буллз» нікуди не ділись. Поразка «Маямі» скоріше була випадковістю. Лідери «Хіт» Джиммі Батлер, Бем Адебайо і їх партнери збираються довести це в грі-реванші.

«Голден Стейт» – «Хюстон»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (6-8) програв 6 матчів поспіль і ледь тримається в зоні плей-ін. Стефен Каррі відновився після травми, але досі дискваліфікований Дреймонд Грін. Хоча навіть у повному складі «Ворріорз» грали невпевнено. Особливо це стосується Клея Томпсона, який перестав демонструвати зіркову продуктивність. «Х’юстон» після 6 домашніх перемог зазнав двох поразок в Лос-Анджелесі від «Кліпперс» (100:106) і «Лейкерс» (104:105). Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт, Діллон Брукс і компанія грали досить непогано, але «Рокетс» трохи не вистачило вдачі. Цілком можливо, вона посміхнеться підопічним Іме Удоки в Сан-Франциско.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.