Михайлюк в гостях у колишнього клубу, “Міннесота” проти аутсайдера: прев’ю матчів НБА 25 лютого

Михайлюк в гостях у колишнього клубу, "Міннесота" проти аутсайдера: прев'ю матчів НБА 25 лютого 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Детройт» (8-47) має серію з 4 поразок, але в цілому перед перервою на Матч зірок команда Монті Вільямса виглядала доволі непогано. «Пістонс» наблизилися до «Вашингтона» (9-47) в турнірній таблиці і цілком можуть стати не останніми в Східній конференції за підсумками регулярного чемпіонату. Мотивація Кейда Каннінгема, Осара Томпсона, Джейлена Дюрена дещо виросла, проте незрозуміло, як довго це триватиме.

«Орландо» (31-25) хоче напряму потрапили в плей-офф. Для цього Коул Ентоні, Франц Вагнер. Джейлен Саггз, Паоло Банкеро зобов’язані стабільно брати очки проти аутсайдерів. Головне завдання «Меджик» – не допустити надмірної недооцінки «Детройта», який в даний момент є не таким вже й прохідним суперником.

«Нью-Йорк» – «Бостон»
Початок: 03:30

«Нью-Йорк» (34-22) тримається в топ-4 Сходу, хоча конкуренти підтискають команду Тома Тібодо. «Нікс» прагнуть з мінімальною втратою очок пройти складний період під час травм Джуліуса Рендла і О Джи Анунобі, які повернуться на паркет в березні. Джейлен Брансон, Прешес Ачіува, Джош Харт, Донте Дівінченцо, Боян Богданович стараються, однак позитивний результат здобувати вдається не завжди.

«Бостон» їде на «Медісон Сквер Гарден» в хорошому настрої після впевненої гостьової перемоги над «Чикаго» (129:112). Джейсон Тейтум, Деррік Вайт, Крістапс Порзінгіс, Джейлен Браун, Дрю Холідей забезпечили «Селтікс» комфортну перевагу по ходу зі стрічу, тому головний тренер Джо Маззула довірив хвилини резервістам Святославу Михайлюку, Джейдену Спрінгеру, Ошею Бріссетту, Люку Корнету та іншим. В Нью-Йорку ситуація може повторитися. «Бостон» – явний фаворит, а для Михайлюка зустріч носить принциповий характер – ще в минулому сезоні він виступав за «Нікс».

«Міннесота» – «Бруклін»
Початок: 04:00

«Міннесота» (39-17) ділить лідерство в Західній конференції з «Оклахомою», яка має аналогічний баланс в турнірній таблиці. «Тімбервулвз» могли б одноосібно знаходитися на першому місці, якби не втратили очки проти аутсайдерів «Сан-Антоніо» і «Шарлотт» незадовго до перерви на Матч зірок. Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс, Майк Конлі, Ентоні Едвардс постараються більше не допустити подібного в іграх з номінально слабшими опонентами.

«Бруклін» (21-34) розвалився в попередній грі проти «Торонто» (93:121). Мікал Бріджес, Кем Томас, Ніколас Клекстон, Денніс Шрьодер вийшли на паркет взагалі без мотивації, хоча дебют під керівництвом нового головного тренера Кевіна Оллі, здавалося б, мав хоч трохи надихнути баскетболістів «Нетс». Шанси на успіх гостей в Міннеполісі мінімальні, враховуючи їх нинішню форму.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.