Михайло Переверзій: “У Джойнера сьогодні вранці померла бабуся. Він був просто в прострації”

Михайло Переверзій: "У Джойнера сьогодні вранці померла бабуся. Він був просто в прострації" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Будівельник»

Максим Нікітін, форвард «Будівельника»:

– Зовсім різні половини матчу. В першій було дуже багато помилок, особливо в нападі. В другій зовсім інакше зіграли – правильне прийняття рішень, кращий захист. Тренер в перерві сказав поліпшити відсоток влучань, що ми й зробили. Намагаємося завжди грати на максимумі, але не завжди виходить. Можливо, початок сезону чи поганий настрій. Я сам після травми починаю вливатися в колектив і намагаюся знайти свою гру.

Це не максимальні можливості «Будівельника». Думаю, що з часом почнемо грати краще. Гарні враження від «Рівного». Я з ними стикаюсь майже кожний сезон. Вони додають з кожним роком. На цей сезон приїхали два легіонери. Вони дуже непогано грають на початку. Подивимося, як буде далі.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Будівельника»:

Дуже велика повага до організація БК «Рівне». З кожним роком вони прогресують і ростуть, йдуть правильним шляхом. Повага їм за боротьбу. Погана перша половина. Налаштовували хлопців на боротьбу По захисту не програли. В першій половині не використовували напад так, як було потрібно.

Трохи збилися на індивідуальні дії. Промазали легкі м’ячі з-під кільця. Після 26-28 хвилини стало зрозуміло, що гру не віддамо. Цей контроль має бути з перших секунд. Важко переборювати таку бійцівську команду як «Рівне», але в другій половині це вдалося. Це одна з кращих половин за півтора роки, як я з хлопцями працюю.

Олександр Шепелев, центровий «Рівного»:

– Ми вперше грали з командою такого рівня. Дуже досвідчена команда, більша за розмірами за нас. Ми поборолися в першій половині, але на другу трохи не вистачало. Шанси зачепитися були, але пропустили ривок на початку другої половини. Це вплинуло на нас морально і суперники нас переграли. У нас хороша команда, ми багато працюємо. Думаю, що можемо тягатися з будь-яким суперником. Мали грати, як в першій половині, але не вийшло. Тому такий результат. «Будівельник» зіграв в свою гру, стабільно, але ми трохи не впоралися.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Практично ніхто з наших хлопців не грав цим суперником на такому рівні. Можемо записати матч в актив, тому що на таких програшах команда буде вчитися і робити висновки. Суперник дуже досвідчений. Лідери «Будівельника» в важкі моменти брали ініціативу на себе. Кольченко дальніми влучаннями трохи нас опустив. Не все виконали з того, що готували. Я надіюся, що станемо сильніше після цього програшу. В першій половині було дуже багато помилок. Влучили свої кидки і це дало можливість її виграти. В другій програли підбір на своєму щиті. Не забили відкриті кидки. Деякі хлопці трохи перегоріли. Було видно, що не все в них виходить.

Ми дебютанти Суперліги. Не дуже високі були очікування від нас. Старт відносно очікувань десь вдалий, але не все так, як могло бути. Могли б краще зіграти з «Черкаськими Мавпами». Будемо готуватися до матчу з «Запоріжжям». У Елайджі Джойнера сьогодні вранці померла бабуся. Це було велике потрясіння для нього, тому що вона була його найбільш щирою вболівальницею. Він був просто в прострації. Вся команда висловлює йому щирі співчуття. Йому було важко, але він переборов себе і повністю віддався грі. Він показав себе одним із лідерів нашого клубу і одним з кращих легіонерів Суперліги. Ромео Сміт був з нами тільки два тренування. Ми ще не знаємо, що він може. Надіємося, що він нам дуже допоможе.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.