Михайло Горобченко: “Мавпи” в першому матчі нас не здивували”

Михайло Горобченко: "Мавпи" в першому матчі нас не здивували" 1 - basket.com.ua

Сьогодні, 10 квітня, в Черкасах буде зіграно другий матч 1/2 фіналу плей-оф Суперліги — місцеві Мавпи прийматимуть Дніпро. Після першої гри в Дніпрі — на майданчику переможців регулярного чемпіонату — лідерство у Мавп, які виграли стартовий матч серії з рахунком 98:97.

Перед другим матчем один з лідерів Дніпра Михайло Горобченко в коментарі клубній прес-службі розповів про причини поразки в першій грі та відповів на питання, чи відчуває команда тиск перед другим матчем.

“Ми дивились наше відео першої гри і було дуже багато моментів, де ми не добігали в захист, були дитячі помилки, суперник знаходив вільного гравця і спокійно забивали свої триочкові. Тому у другому матчі треба швидше повертатись у захист.

В принципі, Черкаські Мавпи нас не здивували в першому матчі. У них був гарний початок в першій чверті, ми наздогнали, вийшли вперед.

Чи відчуваємо тиск? І раніше не було варіантів окрім того, щоб вигравати, а зараз готуємось з подвійною відповідальністю. Для нас це буде матч життя, можна сказати. Треба вигравати, їхати в Дніпро і там теж вигравати”, – відзначив Михайло Горобченко.

Матч Черкаські Мавпи – Дніпро відбудеться сьогодні, 10 квітня, у Черкасах. Початок о 18:00.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 751

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.