“Міннесота” і “Даллас” розпочинають битву в фіналі Заходу: прев’ю матчу плей-оф НБА 23 травня

"Міннесота" і "Даллас" розпочинають битву в фіналі Заходу: прев'ю матчу плей-оф НБА 23 травня 1 - basket.com.ua

«Міннесота» – «Даллас»
Початок: 03:30

«Міннесота» в першому раунді плей-оф Західної конференції знищила суперзіркових «Фінікс Санз» (4-0) на чолі з Кевіном Дюрантом, Бредлі Білом і Девіном Букером. «Тімбервулвз» також дуже впевнено розпочали серію другого раунду проти діючих чемпіонів НБА «Денвер Наггетс», здобувши дві перемоги на виїзді. Однак потім команда Кріса Фінча все-таки продемонструвала певну вразливість. «Міннесота» тричі поспіль поступилася «Денверу» і знаходилась на грані катастрофи, але в вирішальний момент Ентоні Едвардс, Руді Гобер, Майк Конлі, Карл-Ентоні Таунс, Джейлен Макденіелс, Наз Рід зібралися, дотиснули непростого суперника і вийшли в фінал конференції.

«Даллас» на попередніх стадіях долав «Лос-Анджелес Кліпперс» і «Оклахома-Сіті Тандер» з однаковим рахунком 4-2 за схожим сценарієм. По разу перемагав вдома і в гостях на початку серії, стільки ж поступався і доводив справу до 2-2, а потім закривав протистояння парою успішних результатів в вирішальний момент. Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон, Деніел Геффорд, Тім Хардвей, Дерек Лайвлі будуть не проти повторите те ж саме в серії з «Міннесотою». «Маверікс» знову не мають переваги домашнього паркету, що раніше жодним чином не заважало команді Джейсона Кідда.

«Міннесота» вважається фаворитом на вихід в фінал НБА. «Тімбервулвз» отримали третій номер посіву в плей-офф, але до останнього дня регулярного чемпіонату претендували на перший. В цьому сезоні команди зустрічалися 4 рази, «Міннесота» виходила переможцем зустрічей тричі. При цьому «Даллас» не слід недооцінювати. Лука Дончич демонструє домінуючий баскетбол, а поряд з ним нарешті є якісні помічники, які вже допомогли «Маверікс» далеко зайти в плей-офф і перевершити всі очікування. Зупинятися на цьому вони не збираються, як би важко не було пройти нинішніх «Тімбервулвз».

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2039

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.