Макс Сергєєв: “Якщо б не регулярні обстріли міст, більшість забула б, що відбувається на фронті”

Макс Сергєєв: "Якщо б не регулярні обстріли міст, більшість забула б, що відбувається на фронті" 1 - basket.com.ua

Колишній президент федерації баскетболу Києва та засновник сайту basket.com.ua Макс Сергєєв, який з перших днів повномасштабного вторгнення росії став на захист України і по цей день боронить нашу країну, в своєму блозі на obozrevatel.com поширив матеріал про історію його підрозділу на шпальтах WSJ, а також розповів про важливість військових кореспондентів.   Є

“Мій підрозділ майже ніколи не зʼявляється в ЗМІ. Специфіка така. Саме тому, поява на шпальтах WSJ – це подія. Мета – пояснити, чому все не так просто, чому немає суттєвого просування, чому та допомога, яку надає Захід зараз, нам потрібна була півтори роки тому.

Судячи з того, що мені написала журналістка, яка збирала матеріал і писала статтю, наша історія отримала великий резонанс. Ми всі маємо робити максимум, за для того, щоб впливати на ситуацію.

…Коли я тільки зʼявився у ЗСУ, пропонував свої послуги як журналіста. Зі своїм багаторічним досвідом, був впевнений, що стану класним воєнним кореспондентом. Мені відмовили. З часом ситуація почала змінюватись і прийшло розуміння, що публічність військових, відверті монологи та діалоги – це те що створює супротив потворним і неймовірно коштовним телевізійним марафонам, які змінюють реальність в очах мільйонів, розслабляють країну та, через те, роблять її слабкою.

Гарантую. Якщо б не регулярні обстріли міст, більшість з вас взагалі забула б про те що відбувається. Як це не дивно, але саме ці ракети та шахеди тримають націю у відносному тонусі”.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7187

Одна думка про “Макс Сергєєв: “Якщо б не регулярні обстріли міст, більшість забула б, що відбувається на фронті”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.