Майкл Джордан не приїде не церемонію включення в Зал слави “Чикаго”, де буде присутнім Скотті Піппен

Майкл Джордан не приїде не церемонію включення в Зал слави "Чикаго", де буде присутнім Скотті Піппен 1 - basket.com.ua

Легенда НБА Майкл Джордан пропустить церемонію включення до Зали слави “Чикаго Буллз”.

Захід відбудеться у п’ятницю, коли “Буллз” на своїй арені зіграють із “Голден Стейт Ворріорз” в регулярному чемпіонату.

“Чикаго” віддасть належне 13 гравцям, менеджерам та тренерам, які зробили суттєвий внесок у розвиток клубу. Вони стануть першими членами Залу слави “Буллз”.

Джордан записав відеоповідомлення, в якому заявив, що не зможе відвідати церемонію.

“Засмучений, що не зможу бути з вами, але я завжди буду членом “Чикаго Буллз” і хочу, щоб клуб процвітав. Мені хотілося б побачити на арені нові банери. Сподіваюся, місто завжди зможе пишатися “Буллз”. Дуже вдячний. Вдалого вечора”, – сказав Джордан.

За чутками, Джордан проігнорував захід через небажання зустрічатися з екс-одноклубником Скотті Піппеном, який також стане членом Зали слави “Буллз”. Відносини між двома легендарними гравцями останніми роками зіпсувалися. Піппен був незадоволений тим, як його зобразили у документальному серіалі Джордана “Останній танець”. Після цього він багато разів неприємно висловлювався про Майкла. Крім того, син Джордана Маркус зустрічається із колишньою дружиною Скотті Ларсою, що не подобається Майклу.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.