Майк Джеймс висловив своє ставлення до Кемби Вокера, який став його конкурентом в “Монако”

Майк Джеймс висловив своє ставлення до Кемби Вокера, який став його конкурентом в "Монако" 1 - basket.com.ua

Захисник “Монако” Майк Джеймс розказав про свої стосунки з головним тренером Сашею Обрадовичем та зірковим новачком команди Кембою Вокером, який виступає з ним на одній позиції.

“З Обрадовичем у мене все добре. Це, по суті, наш третій рік разом. Є велика повага з обох сторін, багато пристрасті та енергії, і лише двоє людей, які люблять баскетбол, тому ми досить добре ладнаємо. Він завжди займається багатьма різними речами, намагаючись відкрити мій розум, щоб я міг бути ефективним і впливати на гру. Я ціную це.

Ми чудово ладнаємо з Кембою Вокером. За межами майданчику все досить добре. На паркеті я не маю жодного уявлення. Оскільки Кемба та Джордан Лойд зараз травмовані, у нас насправді не було можливості навіть вивчити це. Коли вони повернуться здоровими і зіграють з нами, ми з’ясуємо схеми ротації, хто з ким може грати, яке місце у кожного. Минулого року я, Елі Окобо та Джордан Лойд зрозуміли, як грати разом. З Кембою нам доведеться це заново дослідити. Це буде процес навчання”, – сказав Джеймс.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.