Лука Дончич оцінив потенціал Віктора Вембаньями після дебютної зустрічі в матчі НБА

Лука Дончич оцінив потенціал Віктора Вембаньями після дебютної зустрічі в матчі НБА 1 - basket.com.ua

Захисник “Даллас Маверікс” Лука Дончич після матчу регулярного чемпіонату НБА з “Сан-Антоніо Сперс” (126:119) віддав належне центровому суперників, першому номеру драфту-2023 Віктору Вембаньямі. Француз за 23 хвилини на паркеті в матчі-відкритті сезону відзначився 15 очками, 5 підбираннями, 5 втратами, двома перехопленнями, двома передачами та блок-шотом. Центровий реалізував 6 із 9 кидків із гри (3 із 5 триочкових).

“Це було весело. Ми знали, що вся арена буде гучною і все таке. Вембаньяма, мабуть, є одим з найперспективніших гравців НБА, тому це було весело. Особисто я люблю виклики, тому це був веселий виклик. Усі говорять про його габарити. Він рухається неймовірно зі зростом 224 см. Він рухається майже як розігруючий захисник. Тож за ним дивовижно спостерігати. У нього велике майбутнє, і дивитися на це буде неймовірно”, — сказав Дончич.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1929

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.