Ліллард відреагував на звільнення тренера “Мілвокі”, з яким раніше 9 років працював в “Портленді”

Ліллард відреагував на звільнення тренера "Мілвокі", з яким раніше 9 років працював в "Портленді" 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Мілвокі Бакс” Деміан Ліллард прокоментував звільнення з команди помічника тренера Террі Стоттса, під керівництвом якого раніше 9 років виступав у “Портленд Трейл Блейзерс”. Стоттс вступив у конфлікт із головним тренером “Бакс” Едріаном Гріффіном на тренуванні, після чого покинув організацію.

“Я думаю, що всі були здивовані. Ця новина з’явилася ніби нізвідки. Я в цій лізі досить довго, щоб знати, що такі речі трапляються. Все продовжується, тому вам потрібно якось прийняти подібні речі та інші моменти, які можуть виникнути, треба продовжувати рухатися вперед. Я радий знати Террі так довго. Я грав під його керівництвом дев’ять років. Він полегшив мій перехід в “Бакс”, Наявність знайомої особи в такій ситуації дуже допомогла. Сумно бачити його відхід, коли я вже адаптувався в команді. Сумно бачити, як він іде. Але, як я вже сказав, треба рухатися вперед”, – сказав Ліллард.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.