Лень в гостях у Йокича, дербі Лос-Анджелеса: прев’ю матчів НБА 29 лютого

Лень в гостях у Йокича, дербі Лос-Анджелеса: прев'ю матчів НБА 29 лютого 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Нью-Орлеан»
Початок: 02:30

«Індіана» (33-26) претендує на пряму путівку в плей-офф Східної конференції. «Пейсерз» не вистачає стабільності. Паскаль Сіакам ще не кращим чином зігрався з Тайрізом Халібертоном, Беннедиктом Матуріним, Майлзом Тернером. «Нью-Орлеан» (35-24) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Нью-Йорка» (115:92). Цілком ймовірно, головний тренер «Пеліканс» Віллі Грін дасть відпочити Зайону Вільямсону. Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем повинні викластися з подвійною енергією, щоб претендувати на перемогу в Індіанаполісі.

«Торонто» – «Даллас»
Початок: 02:30

«Торонто» (22-36) виграв три матчі поспіль, після чого головний тренер Дарко Раякович пообіцяв зводити підопічних в піццерію. Тим не менш, в тривалу успішну серію «Репторс» вірити немає підстав. Теоретично у Скотті Барнса, Імманіїла Квіклі, Ар Джей Баррета ще може вистачити запалу на протистояння з «Далласом» (33:25). «Маверікс» проведуть «бек-ту-бек» після деморалізуючого виїзду до «Клівленда» (119:121), коли пропустили вирішальний кидок Макса Струса з центра майданчику під сирену. Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Тім Хардвей, Пі Джей Вашингтон в додачу до цього накопичили втому, тому підопічним Джейсона Кідда буде непросто в Канаді.

«Міннесота» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Міннесота» (41-17) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Сан-Антоніо» (114:105). Зірки «Тімбервулвз» Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс витратили на перемогу над аутсайдером рівно стільки сил, скільки було потрібно. Вони постараються зробити те ж саме в протистоянні з «Мемфісом» (20-38). «Гріззліз» поступилися кризовому «Брукліну» (86:111) в минулій грі. Очевидно. Джарен Джексон, Санті Альдама, Заїр Вільямс, Люк Кеннард зараз перебувають не в оптимальних кондиціях, тому успіх гостей в Міннеаполісі дуже малоймовірний.

«Чикаго» – «Клівленд»
Початок: 03:00

«Чикаго» (27-31) зіграє «бек-ту-бек» після домашньої поразки від «Детройта» (95:105). Нічого критичного для «Буллз» не сталося. Підопічні Біллі Донована можуть ще багато разів оступатися без переживань з приводу можливої втрати місця в зоні плей-ін Східної конференції. Хоча Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич не впоралися з найгіршою командою НБА, що трохи насторожує. «Клівленд» теж вийде на паркет другий день поспіль. «Кавальєрс» щойно переграли «Даллас» (121:119) завдяки неймовірному переможному кидку Макса Струса з 18 метрів. Струс, Донован Мітчелл, Джарретт Аллен і компанія отримали потужний емоційний заряд, що частково може перенестися на гру в Чикаго.

«Денвер» – «Сакраменто»
Початок: 04:00

«Денвер» (39-19) виграв три матчі після перерви на Матч зірок. «Наггетс» все одно продовжують відставати від лідерів Заходу «Міннесоти» і «Оклахоми», тому Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон і Майкл Портер повинні продовжувати в тому ж дусі. «Сакраменто» (33-24) – незручний суперник для «Денвера». «Кінгз» виграли всі три особисті зустрічі проти команди Майка Мелоуна у нинішньому сезоні. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс знайшли спосіб протидіяти зіркам чинних чемпіонів. Також проти «Наггетс» свій кращий матч в сезоні недавно провів резервний центровий Олексій Лень (11 очок за 15 хвилин), якому головний тренер Майк Браун може дати немало хвилин в Колорадо.

«Кліпперс» – «Лейкерс»
Початок: 05:00

«Кліпперс» (37-19) підходять до дербі Лос-Анджелеса з кадровою втратою. Пол Джордж не вийде на паркет через травму, тому Кавай Ленард, Рассел Вестбрук, Джеймс Харден зобов’язані взяти на себе підвищене навантаження. «Лейкерс» (31-28) більш-менш надійно почувають себе в зоні плей-ін Західної конференції, хоча до якості гри підопічних Дарвіна Хема є багато питань. Леброн Джеймс і Ентоні Девіс не завжди отримують суттєву допомогу від Д’Анджело Рассела, Руї Хачімури, Торіна Прінса, Остіна Рівза. Шанси в цій парі приблизно 50 на 50, однак відсутність Джорджа у номінальних господарів є чудовою можливістю для «Лейкерс» вийти переможцем в дербі.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.