Лень і Михайлюк чекають в гості колишні клуби та ще 13 ігор: прев’ю матчів НБА 13 квітня

Лень і Михайлюк чекають в гості колишні клуби та ще 13 ігор: прев'ю матчів НБА 13 квітня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (15-65) забезпечив собі передостаннє місце в Східній конференції. Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія більше не мають навіть мінімальних стимулів в цьому чемпіонаті. «Чикаго» (38-42) готується до плей-ін з «Атлантою». Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич теж не є надзвичайно  вмотивованими, але на класі вони здатні принести «Буллз» перемогу над «Візардс».

«Філадельфія» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (45-35) після повернення Джоела Ембііда тільки перемагає. «Сіксерс» ще мають шанси потрапити в плей-офф Сходу напряму, тому Ембіід, Тобіас Харріс, Бадді Хілд, Тайріз Максі вийдуть на паркет максимально зарядженими. «Орландо» (46-34) – головний конкурент команди Ніка Нерса. «Меджик» збавили оберти під кінець «регулярки». Францу Вагнеру, Паоло Банкеро, Коулу Ентоні буде дуже складно виграти в Пенсильванії.

«Бостон» – «Шарлотт»
Початок: 02:30

«Бостон» (62-18) програв два останні матчі. «Селтікс» могли собі це дозволити, оскільки вже давно забезпечили перше місце на Сході. Тим не менш, тривала серія невдач не входить в плани Джейсона Тейтума, Джейлена Брауна, Крістапса Порзінгіса та інших. «Шарлотт» (20-60) навряд чи чинитиме відчайдушний супротив. Васіліє Міцич, Грант Вільямс, Майлз Бріджес переграли «Атланту» (115:114) в останньому матчі. На цьому сенсації від «Хорнетс» ризикують закінчитися.

«Клівленд» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Клівленд» (47-33) і «Індіана» (46-34) борються за 4 місце в Східній конференції. «Кавальєрс» втратили ритм через травми Донована Мітчелла, Макса Струса і Евана Моблі. Команда Джей Бі Бікерстаффа не повернула домінуючу форму навіть після їх відновлення. «Пейсерз» теж довго не вражали стабільністю, однак Тайріз Халібертон, Майлз Бріджес, Паскаль Сіакам виграли останні три матчі і цілком спроможні продовжити серію.

«Нью-Йорк» – «Бруклін»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (48-32) і «Бруклін» (32-48) підходять до дербі з дзеркальним балансом в таблиці і зовсім різним настроєм. «Нікс» прагнуть зберегти поточне третє місце, а «Нетс» просто дограють останні пару матчів сезону. У лідерів гостей Денніса Шрьодера, Мікала Бріджеса теоретично може зявитися бажання перекидати Джейлена Брансона, О Джи Анунобі, Донте Дівінченцо, але це малоймовірний сценарій. «Нью-Йорк» – явний фаворит зустрічі.

«Маямі» – «Торонто»
Початок: 03:00

«Маямі» (44-36) буде грати в плей-ін Сходу. Бем Адебайо, Джиммі Батлер, Террі Розір не кращим чином провели кінцівку регулярного чемпіонату. «Хіт» ще можуть піднятися на 7 місце. Для цього треба обов’язково долати «Торонто» (25-55). «Репторс» сильно упиратися не повинні. Ар Джей Барретт, Іммануїл Квіклі, Келлі Оліник відверто дограють сезон і вже подумки знаходяться у відпустці.

«Мемфіс» – «Лейкерс»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (27-53) програв три матчі поспіль. До цього в активі «Гріззліз» була аналогічна серія перемог. Джарен Джексон, Дезмонд Бейн, Джейк Ларевіа все-таки можуть створювати проблеми сильним суперникам, коли хочуть. Можливо, в підопічних Тейлора Дженкінса знайдеться мотивація на «Лейкерс» (45-35). Як мінімум зіркам «Лос-Анджелеса» Леброну Джеймсу, Ентоні Девісу і Д’Анджело Расселу слід відкинути думки про те, що вони здобудуть позитивний результат без особливих зусиль, інакше у команди Дарвіна Хема виникнуть проблеми.

«Міннесота» – «Атланта»
Початок: 03:00

«Міннесота» (55-25) дочекалася відновлення Карла-Ентоні Таунса під кінець чемпіонату. Скоріш за все, «Тімбервулвз» програли «Денверу» боротьбу за перше місце в Західній конференції, але зірковий центровий отримає цінну практику перед плей-офф. У «Атланти» відновився Трей Янг, однак на декілька тижнів вибули через травми Оньєка Оконгву і Джейлен Джонсон. «Хоукс» не кращому настрої і стані підходять до плей-ін та останніх матчів «регулярки».

«Оклахома» – «Мілвокі»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (55-25) виграла останні три матчі, однак першою на Заході навряд чи стане. В будь-якому випадку, молоді зірки Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен вже перевершили всі найсміливіші очікування від «Тандер». «Мілвокі» (49-31) прагне зберегти поточне друге місце на Сході. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон хочуть принести «Бакс» перемогу в Оклахома-Сіті, хоча це складна для виконання задача.

«Сан-Антоніо» – «Денвер»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» (20-60), скоріш за все, стане останнім на Заході, але сезон команда Грега Поповича може занести собі в актив. «Сперс» не розчарувалися в виборі Віктора Вембаньями під першим номером драфту-2023. Француз часто домінував на паркеті і непогано зігрався з Джеремі Соханом, Девіном Васселом, Заком Коллінзом. «Денвер» (56-24) їде в Техас з наміром здобути перемогу для втримання першого місця в конференції. Практично немає сумнівів, що Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон обіграють «Сперс», хоча занадто розслаблятися «Наггетс» також не слід. «Сан-Антоніо» – аутсайдер, але доволі небезпечний і схильний до апсету фаворитів.

«Даллас» – «Детройт»
Початок: 03:30

«Даллас» (50-30) потрапить в плей-офф Заходу напряму і зіграє в першому раунді з «Кліпперс». Питання лише, який номер посіву отримають «Маверікс». Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон постараються виграти два останні матчі, щоб команда Джейсона Кідда мала шанси стати четвертою. «Детройт» (13-67) – відвертий аутсайдер в протистоянні з «Далласом». Повинно статися справжнє диво, щоб Джейлен Дюрен, Джейлен Айві, Еван Фурньє принесли «Пістонс» перемогу в Техасі.

«Голден Стейт» – «Нью-Орлеан»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (45-35) прагне захистити поточне 8 місце на Заході. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга вийдуть на паркет проти «Нью-Орлеану» (48-32) з серйозним настроєм. Аналогічне можна сказати і про лідерів «Пеліканс» Зайона Вільямсона, Сі Джей Макколлума, Брендон Інгрема. Команда Віллі Гріна хоче залишитися в топ-6, а для цього треба перемагати «Ворріорз» в гостях.

«Портленд» – «Х’юстон»
Початок: 05:00

«Портленд» (21-58) просто дограє останні матчі чемпіонату. «Трейл Блейзерс» перебудовуються навколо Шейдона Шарпа і Скута Хендерсона, даний процес в команді Чонсі Біллапса ще далекий від завершення. «Х’юстон» (39-41) пару тижнів тому втратив шанси на плей-ін Заходу. Після цього Фред Ванвліт, Діллон Брукс, Джейлен Грін відверто опустили руки. «Рокетс» здатні здолати відвертого аутсайдера, але й поразка команди Іме Удоки в Портленді великою сенсацією не стане.

«Кліпперс» – «Юта»
Початок: 05:30

«Кліпперс» (51-29) прагнуть зберегти поточне 4 місце на Заході від посягань «Далласа», з яким все одно зіграють в плей-офф. Для початку Пол Джордж, Рассел Вестбрук, Джеймс Харден повинні переграти «Юту» (30-50). Зробити це доволі легко, оскільки «Джаз» вже давно відверто дограє сезон. Багато часу отримують молоді Лука Шаманич, Кейонте Джордж, Брайс Сенсабо, яким важко щось протиставити вмотивованим і більш талановитим господарям.

«Сакраменто» – «Фінікс»
Початок: 05:30

«Сакраменто» (45-35) зіграє в плей-ін Заходу, оскільки Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей, Олексій Лень не кращим чином провели кінцівку регулярного чемпіонату. Питання лише в номері посіву «Кінгз», який може бути в діапазоні 8-10. «Фінікс» (47-33) теж далеко не ідеально виглядає в ключовий момент «регулярки», але ще може отримати пряму путівку в плей-офф. Для цього Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл повинні перемагати в Каліфорнії і сподіватися на осічки конкурентів «Санз».

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.