“Лейкерс” в гостях у найгіршого клубу ліги, “Кінгз” проти “Кліпперс”: прев’ю матчів НБА 30 листопада

"Лейкерс" в гостях у найгіршого клубу ліги, "Кінгз" проти "Кліпперс": прев'ю матчів НБА 30 листопада 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Лейкерс»
Початок: 02:00

«Детройт» (2-15) має серію з 14 поразок. В минулому матчі «Пістонс» вдома поступилися «Вашингтону» (107:126), своєму сусіду на дні турнірної таблиці Східної конференції. Навряд чи Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Айзея Стюарт будуть відчайдушно намагатися переграти конкурентоздатних «Лейкерс». Хоча «Лос-Анджелес» перебуває не в найкращому стані. Підопічні Дарвіна Хема програли «Філадельфії» (94:138) з принизливим рахунком, це найбільший розгром в кар’єрі Леброна Джеймса. Якщо «Лейкерс» будуть грати настільки погано ще раз, то навіть у «Детройта» з’являться певні шанси на успіх.

«Орландо» – «Вашингтон»
Початок: 02:00

«Орландо» (12-5) виграв 7 разів поспіль. Франц Вагнер, Коул Ентоні, Джейлен Саггз, Паоло Банкеро зупинятися не збираються. Молоді гравці «Меджик» набралися впевненості. «Вашингтон» (3-14) мало що здатен їм протиставити. «Візардс» здолали «Детройт» (126:107), перервавши серію з 9 поразок. Подібної легкості Кайлу Кузмі, Даніло Галлінарі, Джордану Пулу у Флориді не слід очікувати. Скоріш за все, підопічні Веса Ансельда почнуть новий невдалий відрізок.

«Торонто» – «Фінікс»
Початок: 02:30

«Торонто» (8-10) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Брукліном» (103:115). Лідери «Репторс» Скотті Барнс, Денніс Шрьодер, Паспаль Сіакам будуть втомленими. Підопічним Дарко Райоковича доведеться зустрітися з суперником на ходу. «Фінікс» (11-6) виграв 7 матчів поспіль. «Санз» не заважає травма Бредлі Біла і періодична відсутність Кевіна Дюранта через незначні пошкодження. В Канаді Девін Букер, Юсуф Нуркич, Аарон Гордон здатні здобути для команди Френка Вогеля чергову перемогу навіть без Дюранта.

«Мемфіс» – «Юта»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (3-13) провалив стартову частину сезону через повальну епідемію травм ключових гравців і дискваліфікацію Джа Моранта. Дезмонд Бейн, Санті Альдама, Бісмак Бійомбо, Заїр Вільямс дуже рідко радують фанатів «Гріззліз». Зустріч з «Ютою» (6-11) може стати винятком з правил. «Джаз» двічі поспіль здолали вдома «Нью-Орлеан», але немає жодних гарантій стабільності від Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона, Джона Коллінза та інших ключових гравців гостей. Команда Вілла Харді особливо погано виступає на виїзді (1-7).

«Нью-Орлеан» – «Філадельфія»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» двічі втратив очки в гостях проти «Юти» (100:105, 112:114), що не входило в плани команді Віллі Гріна. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем і Йонас Валанчюнас намагатимуться реабілітуватися перед фанами «Пеліканс» на домашній арені. «Філадельфія» знищила «Лейкерс» (138:94) в попередній грі. Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс пристосувалися грати без Келлі Убре, але підопічним Ніка Нерса не слід розраховувати на легку прогулянку в Луїзіані.

«Денвер» – «Х’юстон»
Початок: 04:00

«Денвер» (12-6) в попередньому матчі здолав «Кліпперс» (113:104) навіть без Ніколи Йокича, якого тренерський штаб вирішив поберегти через мікротравму. Чудово проявили себе досвідчені Реджи Джексон (35 очок, 13 передач) і Деандре Джордан (21 очко, 13 передач). Тим не менш, вдруге поспіль феєрія ветеранів навряд чи відбудеться, тому повернення Йокича критично важливе для «Наггетс». «Х’юстон» (8-7) проведе «бек-ту-бек» після гостьового поєдинку з «Далласом» (115:121). Втома Альперена Шенгюна, Фреда Ванвліта, Діллона Брукса є серйозним фактором проти «Рокетс». Також слід зазначити, що команда Іме Удоки програла всі шість гостьових зустрічей в нинішньому сезоні.

«Сакраменто» – «Кліпперс»
Початок: 05:00

«Сакраменто» зіграє «бек-ту-бек» після перемоги над «Голден Стейт» (124:123). «Кінгз» поступалися -5 на останній хвилині, але стараннями ДеАарона Фокса і Маліка Монка вирвалися вперед і вдало від захищалися проти Стефена Каррі в останній атаці. «Сакраменто» вийшов у плей-офф внутрішньосезонного турніру завдяки цьому успіху. Ключовим для команди Майка Брауна є швидке відновлення. Зірки «Кліпперс» Пол Джордж, Рассел Вестбрук, Кавай Ленард і Джеймс Харден відпочивали на день більше після минулого матчу з «Денвером» (104:113). «Лос-Анджелес» перебуває далеко не в ідеальній формі, але з врахуванням переваги в свіжості здатен створити «Кінгз» проблеми на паркеті.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.