Леброн Джеймс назвав винуватців поразки “Лейкерс” з антирекордом останніх 6 років

Леброн Джеймс назвав винуватців поразки "Лейкерс" з антирекордом останніх 6 років 1 - basket.com.ua

Форвард “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброн Джеймс жорстко розкритикував суддів після матчу регулярного чемпіонату НБА з “Фінікс Санз” (113:123). “Лейкерс” виконали 8 штрафних кидків (19 у суперника), що стало повторенням найгіршого результату команди з 2018 року, коли туди перейшов Джеймс.

“Багато людей, багато тренерів, багато команд говорять: “Все, що роблять “Лейкерс” – це добираються до лінії штрафних кидків”. Звучить так, ніби ми нічого іншого не виконуємо. Але у нас дійсно є люди, які націлені на тиск, атаку з трисекундної зони. Це те, що ми робимо. Ми маємо людей, націлених на атаку. Так, ми кидаємо м’яч із периметра, але не забиваємо по 40-50 триочкових за гру. В нас інша команда. Ми не можемо дозволити собі розкіш бути такою командою. Отже, робота в “фарбі” – це те, в чому ми справді успішні. 8 штрафних кидків – це не про нас. Я знаю абсолютно точно, що мене кілька разів били сьогодні ввечері, коли я входив в “фарбу”, але свистка не було. І я нічого не можу з цим вдіяти”, – заявив Джеймс.

Головний тренер “Лейкерс” Дарвін Хем також висловив невдоволення суддівством.

“Я не з тих, хто використовує суддівство як виправдання. Але нам стає все складніше через непослідовність. Я бачу, що наші хлопці в ідентичних ситуаціях раптом не мають можливості стати на лінію. Свисток не лунає. Це те, на чому ми концентруємось, намагаючись стати на лінію штрафного кидка у кожному матчі. І нам непросто. Я говорю своїм хлопцям йти в прохід; у нас акцент на гру у “фарбі”. А на нас не фіксують порушення. Я бачу, як наших хлопців обробляють руками, б’ють головами, намагаються заблокувати, але потрапляють не по м’ячу, а по тілу. І нічого із цього не фіксується як порушення. Нам потрібно щось робити, щоб це не стало проблемою, але доводиться складно. Знову ж таки, це дуже засмучує, коли бачиш таку непослідовність”, – сказав Хем.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1861

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.