Костас Слукас: “Дякую “Олімпіакосу” за зневагу і зарозумілість, які вони виявили до мене”

Костас Слукас: "Дякую "Олімпіакосу" за зневагу і зарозумілість, які вони виявили до мене" 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Панатінаїкоса” Костас Слукас після перемоги в фіналі чемпіонату Греції жорстко висловився на адресу свого колишнього клуба “Олімпіакоса”, який він зі скандалом покинув в міжсезоння-2023.

“Весь рік я був розчарований. Пролунали дуже неприємні слова на мою адресу. Мені подобається говорити грою на паркеті, як ми бачили в останньому матчі. Я хотів би від щирого серця подякувати Панайотісу, Гіоргосу Ангелопулосу і пану Георгіосу Барцокасу за зарозумілість і зневагу, які вони виявили до мене. Вони відчинили для мене двері, які вели в “Панатінаїкос”. Я бачив голодних людей, які вірили в мене з самого початку – що я можу зробити, чого можу досягти. Вони підтримували мене у важкі часи.

Дімітріс Яннакопулос довіряв мені протягом 10 років, але через повагу “Олімпіакоса” я не слухав його. Тепер, коли це зробив, я відчуваю себе цілком виправданим і дякую Богові за те, що він просвітив мене. Моменти, які я провів зі своїми товаришами по “Панатінаїкосу”, з президентом, з тренером Ергіном Атаманом, назавжди залишиться в моєму серці. Цей рік назавжди увійде в історію. Це був найкрутіший рік”, – заявив Слукас.

 

0

Автор публікації

Офлайн 46 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2075

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.