Команда Михайлюка проти Дончича, Лень в гостях у лідера Заходу: прев’ю матчів НБА 2 березня

Команда Михайлюка проти Дончича, Лень в гостях у лідера Заходу: прев'ю матчів НБА 2 березня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Клівленд»
Початок: 02:00

«Детройт» (9-49) виграв попередній матч проти «Чикаго» (105:95), обійшов «Вашингтон» і тепер є передостанньою командою в Східній конференції. Після перерви на Матч зірок Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен прагнуть приносити «Пістонс» перемоги, чого раніше не спостерігалося. «Клівленд» (38-20) повинен підійти до протистояння з підопічними Монті Вільямса максимально зосередженим. Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд трохи збавили оберти останнім часом, тому «Кавальєрс» хоч і є фаворитом, але не безперечним.

«Філадельфія» – «Шарлотт»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (33-25) прагне залишитися в топ-6 Сходу до кінця регулярного чемпіонату. Завдання складне, оскільки Келлі Убре, Кайл Лоурі, Тобіас Харріс, Тайріз Максі, Бадді Хілд доволі важко здобувають результат для «Сіксерс» без травмованого Джоела Ембііда. «Шарлотт» (15-44) може трохи полегшити життя підопічним Ніка Нерса. Схоже, сплеск «Хорнетс» після переходу Гранта Вільямса, Васіліє Міцича, Сета Каррі і Давіса Бертанса завершився. В двох останніх матчах команда Стіва Кліффорда поступалася «Мілвокі» з загальною різницею «-50».

«Бостон» – «Даллас»
Початок: 02:30

«Бостон» (46-12) має серію з 9 перемог і комфортно лідирує в Східній конференції і НБА загалом. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Деррік Вайт, Дрю Холідей можуть розслабитися, хоча навряд чи вони збираються це робити вдома. «Далласу» (34-25) не слід очікувати на якісь послаблення з боку «Селтікс». Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Тім Хардвей, Пі Джей Вашингтон повинні викластися на повну, щоб мати якісь шанси проти команди Джо Маззулли.

«Торонто» – «Голден Стейт»
Початок: 02:30

«Торонто» (22-37) грає з перемінною мотивацією. Іноді Скотті Барнс, Іммануєл Квіклі, Ар Джей Барретт здатні створити проблеми топ-клубам. «Голден Стейт» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Нью-Йорка» (110:99). Зірки «Ворріорз» Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга сподіваються, що «Репторс» вийдуть на паркет без надмірної жаги перемогти. Це дозволить команді Стіва Керра здобути результат на фоні втоми, в іншому випадку не виключена втрата очок.

«Мемфіс» – «Портленд»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (20-39) програв три попередніх матчі. Санті Альдама, Заїр Вільямс, Джарен Джексон, Люк Кеннард мають реальний шанс перервати невдалий відрізок. «Гріззліз» чекають в гості «Портленд» (15-42), якому також особливо нічого не потрібно до кінця регулярного чемпіонату. Особливо низька мотивація у лідерів «Трейл Блейзерс» Анферні Саймонса, Скута Хендерсона, Джеремі Гранта спостерігається на чужому паркеті.

«Міннесота» – «Сакраменто»
Початок: 03:00

«Міннесота» (42-17) одноосібно очолила Західну конференції після несподіваної поразки «Оклахоми» від «Сан-Антоніо». Тепер Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс, Майк Конлі, Ентоні Едварс повинні не повторити долю конкурента і взяти очки. «Сакраменто» (33-25) постарається зіпсувати плани «Тімбервулвз». Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, Харрісон Барнс, ДеАарон Фокс цілком здатні принести «Кінгз» перемогу в Міннеаполісі. Потенційним Х-фактором протистояння може стати Олексій Лень, якого головний тренер «Сакраменто» Майк Браун часто випускає проти суперників з габаритними домінуючими центровими, якими є Таунс і Гобер.

«Нью-Орлеан» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (35-25) втримується в топ-6 Заходу, хоча конкуренти підтискають. Вдома Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколум зобов’язані брати очки, інакше «Пеліканс» швидко просядуть в таблиці. «Індіані» (34-26) буде непросто в Луїзіані. В складі «Пейсерз» все ще налагоджують комунікацію на паркеті Паскаль Сіакам і Тайріз Халібертон. Команда Ріка Карлайла здобуває більш-менш прийнятний результат, але оступається також доволі часто.

«Чикаго» – «Мілвокі»
Початок: 05:00

«Чикаго» (28-31) дограє регулярний без психологічного тиску. «Буллз», скоріш за все, так і залишаться на 9 місці в Східній конференції. Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич можуть поставити собі ціль зробити баланс команди хоча б нейтральним. «Мілвокі» (39-21) виграв 4 матчі поспіль. Двічі на цій дистанції «Бакс» перегравали аутсайдера «Шарлотт», хоча зробили це дуже впевнено з загальною різницею «+50». Тим не менш, протистояння з «Чикаго» значно краще покаже, чи насправді Янніс Адетокумбо, Кріс Міддлтон, Деміан Ліллард, Брук Лопес нарешті набрали домінуючий хід під керівництвом Дока Ріверса.

«Кліпперс» – «Вашингтон»
Початок: 05:30

«Кліпперс» (37-20) програли 3 з останніх 4 матчів і як мінімум тимчасово перестали претендувати на лідерство в Західній конференції. «Лос-Анджелесу» сильно заважають періодичні проблеми зі здоров’ям у Пола Джорджа і Кавая Ленарда. «Вашингтон» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Лейкерс» (131:134 ОТ). Доволі несподівано Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія, Таюс Джонс нав’язали супротив сильному опоненту. Цілком можливо, «Візардс» вдасться перенести цей конкурентний настрій на ще одну гру в Лос-Анджелесі. В такому випадку у господарів виникнуть реальні труднощі на паркеті.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.