Команда Леня грає другий день поспіль, Дончич проти Янніса: прев’ю матчів НБА 4 лютого

Команда Леня грає другий день поспіль, Дончич проти Янніса: прев'ю матчів НБА 4 лютого 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Бруклін»
Початок: 01:00

«Філадельфія» (30-17) відкотилася на 5 місце в Східній конференції після травми Джоела Ембііда. Тайріз Максі, Тобіс Харріс, Келлі Убре вирвали перемогу в минулому матчі проти «Юти»( 127:124), однак поразок значно більше, їх здатність стабільно здобувати результат для «Сіксерс» під питанням. «Бруклін» (19-28) демонструє низьку мотивацію, чим може допомогти команді Ніка Нерса. Тим не менш, «Нетс» нещодавно переграли ту ж «Юту» і «Х’юстон». Спенсер Дінвідді, Мікал Бріджес, Кем Томас потенційно здатні створити проблеми «Філадельфії», яка без Ембііда не вражає навіть проти аутсайдерів.

«Атланта» – «Голден Стейт»
Початок: 02:30

«Атланта» (21-27) здобула три перемоги поспіль і закріпилася в зоні плей-ін Сходу. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей, Богдан Богданович вже неодноразово переживали підйом, але він не був довготривалим. «Голден Стейт» (21-24) має цілком реальні шанси перервати вдалий відрізок «Хоукс». «Ворріорз» вийдуть на паркет відразу після виїзду до «Мемфіса» (121:101). Джонатан Кумінга, Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Брендін Подзємскі накопичили втому, але цей фактор нівелюється тим, що їх суперники також проводять «бек-ту-бек» після зустрічі з «Фініксом» (129:120).

«Чикаго» – «Сакраменто»
Початок: 03:00

«Чикаго» (23-26) спокійно почуває себе на 9 місці в Східній конференції. Вище «Буллз» піднятися буде дуже важко, навіть якщо Демар Дерозан, Андре Драммонд і Нікола Вучевич докладуть максимум зусиль на паркеті. У підопічних Біллі Донована часто трапляються проблеми з мотивацією, чим постарається скористатися «Сакраменто» (28-19). «Кінгз» проведуть «бек-ту-бек» після виїду до «Індіани» (133:122). Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс втомилися, тому головний тренер Майк Браун може нарешті розширити ротацію. Зокрема, випустити на паркет резервного центрового Олексія Леня, який не отримував хвилини останнім часом.

«Даллас» – «Мілвокі»
Початок: 03:30

«Даллас» (26-22) чергує провальні ігри з вдалими. Під час травми Кайрі Ірвінга стабільності від «Маверікс» очікувати складно, не дивлячись на всі старання Луки Дончича. «Мілвокі» (32-16) також переживає непростий період, хоч і з іншої причини. Зірки «Бакс» Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард здорові, але вони разом з партнерами звикають до вимог нового головного тренера Дока Ріверса. Поки що виходить погано – поразки в двох останніх матчах від «Денвера» (107:113) і «Портленда» (116:119).

«Нью-Йорк» – «Лейкерс»
Початок: 03:30

«Нью-Йорк» (32-17) здобув 9 перемог поспіль і піднявся в топ-3 Сходу. Проблемою «Нікс» є травма Джуліуса Рендла, який пропустить як мінімум пару тижнів через травму плеча. Джейлен Брансон, Донте Дівінченцо, Джош Харт і О Джи Анунобі довели свою здатність здобувати результат без Рендла, але завдання для підопічних Тома Тібодо ускладнюється. «Лейкерс» (25-25) в минулій грі несподівано перемогли «Бостон» (114:105) без Леброна Джеймса і Ентоні Девіса, яким головний тренер Дарвін Хем дав відпочити. «Лос-Анджелес» дуже нестабільний, тому навіть з поверненням зірок може як розгромно програти в Нью-Йорку, так і в черговий раз впевнено переграти сильного суперника.

«Сан-Антоніо» – «Клівленд»
Початок: 03:30

«Сан-Антоніо» (10-39) проведе «бек-ту-бек» після прикрої домашньої поразки від «Нью-Орлеана» (113:114). Молоді лідери «Сперс» Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Джеремі Сохан до останнього боролися за перемогу і можуть перенести цей настрій на гру з «Клівлендом» (30-16). Лідери «Кавальєрс» Донован Мітчелл, Каріс Леверт, Джарретт Аллен і Макс Струс повинні враховувати цей фактор, оскільки недооцінка аутсайдера може зіграти злий жарт з підопічними Джей Бі Бікерстаффа.

0

Автор публікації

Офлайн 15 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1899

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.