Клуб НБА збирається переїхати в сусідній штат

Клуб НБА збирається переїхати в сусідній штат 1 - basket.com.ua

“Вашингтон” близький до переїзду в штат Вірджинія, повідомляє 7News.

Законодавці штату схвалили виділення землі під будівництво нової арени для клубів “Кепіталс” (НХЛ) та “Вїзардс” (НБА). Об’єкт знаходитиметься в районі Потомак-Ярд в Олександрії (передмісті столиці США, що знаходиться на території штату Вірджинія) і буде за 15 кілометрів на південь від нинішнього стадіону клубу Capital One Arena, відкритого в 1997 році.

Capital One Arena належить Теду Леонсісу, засновнику та генеральному директору компанії Monumental Sports & Entertainment. У середу він візьме участь у спільному заході із губернатором Вірджинії. Новий проект включає будівництво спортивного району з ареною для команд НХЛ і НБА, концертного залу на 3000 місць, готелів і штаб-квартири компанії Monumental. Об’єкти будуть розташовані поблизу станції Потомак-Ярд, що входить до системи Вашингтонського метрополітену.

Проект ще має схвалити влада Олександрії. Якщо це станеться, то будівництво може розпочатися у 2025 році, а завершитись – у 2028-му.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1894

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.