Клемен Препелич: “Збірна України чимось схожа на польську збірну”

Клемен Препелич: "Збірна України чимось схожа на польську збірну" 1 - basket.com.ua

Лідер збірної Словенії Клемен Препелич поділився очікуваннями від матчу зі збірною України в рамках відбору на Євробаскет.

“Ми не хочемо бути третіми в групі. Ми хочемо в кожній грі грати якнайкраще і перемагати. Вважаю, що команда зібрала максимально сильний склад. Звичайно, відсутні Лука Дончич, травмовані Влатко Чанчар і Едо Мурич. Загалом у нас немає виправдань, щоб не прийти в четвер у найкращій формі на матч проти України.

Ми зіткнемося з командами, які переважно завжди були в однакових складах. Крім Пустового, євролігового гравця в українців не було, вони досить схожі на польську команду. У них багато високоякісних гравців, до того ж хороша лінія захисту.

Велика кількість гравців приходить з “Прометею”, і ми знаємо, що це означає в Єврокубку в останні два-три роки.

Україна – не комфортна команда, але, з іншого боку, якість на нашому боці. Ми граємо перед нашими вболівальниками, і все інше, крім перемоги, було б повним провалом” – сказав словенський баскетболіст.

Нагадаємо, на Євробаскеті-2022 збірна Словенії в 1/4 фіналу вилетіла від Польщі. Поляки перед цим вибили з турніру збірну України.

0

Автор публікації

Офлайн 12 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7222

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.